Брехун Трамп — продукт західної політики

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Американський журнал «Newsweek» повідомив, що адвокати президента Дональда Трампа роблять усе можливе, щоб запобігти публікації книги Майкла Вольфа «Вогонь та лють». У книзі зображений чорний образ Білого дому, на чолі якого стоїть Трамп. Вольф назвав президента найбільш ненадійною людиною, яка коли-небудь ходила по землі» («NBC News»).

Коментар:

Письменник Майкл Вольф пролив світло на внутрішню діяльність керівництва Трампа, виставивши останнього як брехуна, некомпетентного у своїй посаді, чиє оточення намагається здобути його вдоволення. Іншими словами, автор лише підтвердив думку більшості людей про Трампа.

Як і очікувалось, Вольф не згадав про першопричину, на яку опирається брехня Трампа. Багато хто із коментаторів писали, що основною причиною брехні Трампа є : виховання, бізнес і бажання зміцнити своїх прибічників та помічників…

Проте істина полягає в іншому. Абсолютно усі політики на Заході обманюють та приховують факти, щоб добитись вдоволення мас. Можливо, масштаби обману Трампа розлютили Америку, проте адже і інші політики не менше нього брешуть та обманюють. Усі вони приховують за красивими гаслами факти, щоб піднести свою брехню. Усі політки без винятку керуються правилами Нікколо Макіавеллі для досягнення влади шляхом обману виборців. Макіавеллі сказав: «Правителі, які вершили великі справи, порушили багато обіцянок, даних ними своїм виборцям, адже вони знали, як маніпулювати їх розумами непомітно і тонко». Отож, уся політична система на Заході скерована на формування політиків-брехунів, які невпинно будуть брехати масам для збереження влади або для її досягнення.

З урахуванням того, що політична система Заходу домінує в усьому світі, його політичні кола та кола у мусульманських країнах схильні до впливу ідей Макіавеллі, тому вони не вважають негожим обманювати людей. Сказав Посланець ﷺ:

تَأْتِي عَلَى النَّاسِ سَنَوَاتٌ خَدَّاعَاتٌ، يُصَدَّقُ فِيهَا الْكَاذِبُ، وَيُكَذَّبُ فِيهَا الصَّادِقُ، وَيُؤْتَمَنُ فِيهَا الْخَائِنُ، وَيُخَوَّنُ فِيهَا الأَمِينُ، وَيَنْطِقُ فِيهَا الرُّوَيْبِضَةُ، قِيلَ: يَا رَسُولَ اللَّهِ وَمَا الرُّوَيْبضةُ؟ قَالَ: الرَّجلُ التَّافِهُ يَتَكَلَّمُ فِي أَمْرِ العَامَّةِ

«Прийдуть роки, коли будуть вірити брехуну і не будуть вірити тому, хто говорить правду; будуть довіряти зраднику і не довіряти гідному довіри; і заговорить ар-рувайбіда». Його спитали: «А що означає ар-рувайбіда?». Пророк відповів: «Невігласна (нікчемна) людина, яка обговорює питання, що зачіпають інтереси усього суспільства!» (Ахмад, Ібн Маджа, Хакім).

Життя у ці роки обману підштовхнуло людей на обрання окрім брехунів також і одержимих. Ці одержимі не належать до політичних кіл, вони новачки у цій справі. Згадайте, як 63 млн. американців проголосували за Трампа, проте це не сильно відрізняється від того, що відбувається у мусульманському світі. Увесь світ наповнений лідерами, яких нав’язали або яких обрали самі люди, проте у них є одна загальна сутність — нікчемність!

Тому лише з поверненням системи правління Ісламу у життя за допомогою держави Халіфат завершиться епоха нікчемних правителів в усьому світі.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Абдул Маджид Бахаті
21 Рабі ус-сані, 1439 р.х.
08.01.2018 р.

Головне меню