Союзники ліванського опору або ті, хто прагнуть до миру з сіоністами?!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Президент Ліванської Республіки Мішель Аун сказав, що «зброя опору» залишиться до остаточного рішення конфлікту у регіоні.

Коментар:

Для нас і для кожного,хто свідомо досліджує події, недивно, що такі заяви виходять від правителів мусульман та тих, хто керує громадськими справами, включаючи зятя президента Лівану Джебрана Бассіла, який заявив в одному із інтерв’ю, що він та ті, кого він представляє, не мають серйозних розбіжностей з євреями.

Варто відзначити, що такі висловлювання часто виходять від союзників «опору» та «протидії», таких як Сулейман Франжье, Віам Вахаб та інші, без будь-якої відповіді з боку самого «опору»,щоб роз’яснити це питання.

Тут виникає питання:

Чи є ствердження Ауна особистою думкою або позицією Америки по відношенню до «зброї опору», яку вона хоче зберегти, щоб гарантувати, що єврейське утворення підкориться американському рішенню, коли прийде час?

Чи означає «остаточне вирішення конфлікту у регіоні» визнання єврейського утворення, як би вони не намагались прикрасити та залатати реальність, якою більше не обманюються багато людей, особливо свідомі сини Ісламської Умми?

Недивні такі заяви ліванських правителів відносно «опору», його зброї та мети, адже у цьому полягає досягнення врегулювання з єврейським утворенням та уступка на його користь більшої частини Палестини в обмін на решту крихт для палестинців під фальшивими гаслами. Проте це ніяк не обмане свідомих та щирих синів Ісламської Умми.

Також недивно, що правителі Лівану заявляють про це і за проханням Америки відправляють послання ворогу Ісламської Умми — єврейському утворенню, що союзники «опору » та «протидії» готові визнати їх утворення,якщо вони нададуть народу Палестини крихту його ж землі.

Лідери Лівану не насмілилися б зробити такі заяви, якщо б їх не випередили арабські мусульманські правителі, надавши свою злощасну ініціативу на конференції у Бейруті у 2002 році, яка у той час була відома як «ініціатива принца Абдуллаха».

Це ваші правителі, о мусульмани! Ви задоволені тим, що вони говорять та роблять?

Що стосується «опору», то ми хочемо щоб він об’явив Уммі свою позицію по відношенню до американського рішення, тобто рішення «двох держав для двох народів», згідно якому визнається єврейське утворення.

Більше усього питання скеровано до правителів, які допомагають Америці у запобіганні виникнення у регіоні Праведного Халіфату за методом пророцтва, що вже зайняло місце у серцях та розумах багатьох мусульман, готових витратити найдорогоцінніше, щоб незабаром з дозволу Аллаха ця держава з’явилась.

Останнє звернення до усіх, хто замислює зло проти мусульман: ваші змови не принесуть вам користі у Палестині та в інших країнах мусульман. Леви Умми вже готові до битви.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Джабір
Співробітник апарату управління Хізб ут-Тахрір у Лівані
29 Рабіус-сані 1439 р.х.
16.01.2018 р.

Головне меню