МВФ продовжує добиватись зубожіння у мусульманських країнах при змові зі зрадницькими режимами

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Директор МВФ Крістін Лагард закликала країни Близького Сходу до проведення фіскальної політики, скерованої на стимулювання росту і створення більш широкої податкової бази.

«Основний пріоритет — побудувати більш широку та справедливу податкову базу», — сказала Лагард на економічній конференції «Можливість для усіх: сприяння росту, зайнятості та інклюзивності в арабському світі», яка відбулась у Марокко 29–30 січня. Як повідомляє газета «Аль-Хаят», «регіональні конфлікти, що затягнулися, низькі ціни на сировинні товари, слабка продуктивність та погане управління стримують великий потенціал регіону», — говориться у завершальній заяві МВФ та двох інших міжнародних органів.

Коментар: Міжнародний валютний фонд продовжує давати свої зловмисні рекомендації ісламському світу у спробі увіковічити гегемонію держав колонізатора на наших землях. «Індустрія зубожіння» майстерно вбирається рекомендаціями, які називаються економічним розвитком, або пропагується як чарівна формула для виходу із економічних криз.

Економічні кризи не існували б, якщо не наставляння МВФ — одного із знарядь західного колоніалізму у наших країнах. На протязі десятиріч шкідливих «рецептів», що осушили економіки мусульманських країн, не була вирішена жодна економічна проблема, навпаки, ці проблеми ускладнились, бідність зросла, країни виснажились і випробування мусульман стали серйозними. Єдине, що процвітало під затишком наставлянь МВФ — це бідність!

Бідність, яка укорінилась у наших країнах — це результат застосування жадібної капіталістичної системи та підкорення економік мусульманських країн колонізаторам та їх інструментам — правителям-агентам. Вони знищили економіку, спустивши багатства Умми за допомогою систематичних руйнівних заходів, таких як видання законів, що забезпечують інтереси вузького сектору, пов’язаного з правлячим режимом та закордонними колонізаторами, або звільнення іноземних кампаній від податків та надання їм права виводити прибуток та грошові допомоги своїх співробітників через іноземну валюту за кордон. Усе це негативно сказалось на бідному класі, і, як наслідок, у наших країнах розвинулась споживацька економіка, яка приносить користь лише Заходу.

Маріонеткові режими за наказом своїх хазяїв у Міжнародному валютному фонді і тому подібних колоніальних інструментах відмовились від державної підтримки товарів першої необхідності . Ціни зросли і життя людей у більшості мусульманських країн стало нестерпним.

Нещодавні рекомендації МВФ по збільшенню податків на різноманітні товари, тарифи на воду, електроенергію, охорону здоров’я, освіту, транспорт та аналогічні послуги, скорочення поточних державних витрат та припинення нових призначень у держсекторі країни націлені на процвітання «індустрії зубожіння» у мусульманських країнах, щоб перешкодити підйому Умми та втіленню її проекту, представленого у праведному Халіфаті, що позбавив Захід сну, у життя.

Позбавлення від «рецептів бідності», які режими-агенти Заходу застосовують, погоджуючись з МВФ і тому подібними важелями західного колоніалізму, здійсниться лише корінним скиненням цих режимів-агентів та встановленням Халіфату з методом пророцтва, який буде правити Уммою законами Шаріату, що забезпечить їй гідне життя, знищить бідність та вирве розграбовані багатства та економічне панування Умми із рук жахливого капіталізму.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Мусабабу Аркуб
16 Джумада аль-уля 1439 р.х.
02.02.2018 р.

Головне меню