Захід не цінує людське життя

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Байден: «Росію не треба вважати державою-спонсором тероризму» («Arabi21»).

Коментар: Незважаючи на усі американські заяви, які засуджують агресію Росії, незважаючи на усю військову і розвідувальну американську допомогу Україні, незважаючи на небажання і відмову американських політиків зустрітись з російською стороною, дана заява суперечить американській позиції по відношенню до російської агресії та її військовим злочинам.

Проте, якщо уважно розглянути американські цілі, то видно, що Америка заманила і спровокувала Росію на вторгнення в Україну, і вона дотримується в цьому певної послідовності.

З одного боку, США бажають виснажити Росію і відбити її прагнення стати крупною державою і конкурувати з Америкою. З іншого боку, Америка вкусила плоди російських військових послуг, вона побачила їх важливість в служінні своїм інтересам в Сирії та в інших куточках землі. У той же час Америка бачить політичну дурість Росії і бажає скористатись нею проти Китаю. Таким чином, США бажають використати Росію як міжнародний батіг проти Китаю, тим самим не давши реалізуватись побоюванням Кіссінджера відносно російсько-китайського союзу. Очевидно, що збереження Росії необхідне, щоб Америка могла зберігати свою світову гегемонію.

Це можна зрозуміти по відмові Байдена вважати Росію державою-спонсором тероризму, тому що збереження Росії гарантує служіння інтересам Америки і сприяє збереженню її у якості першої світової держави.

Західна світська система не цінує життя людини. Пролиття крові і руйнування міст будуть тривати до того часу, поки це служить інтересам колоніалізму і утримує його владу над народами і країнами. Захід не зацікавлений в поширенні миру і справедливості, навпаки, він грабує країни і народи, поширює хаос і аморальність скрізь, де б не з'явився. В той же час, куди б не прийшла ісламська система, там панували справедливість, спокій і стабільність.

Ми закликаємо усі народи світу в цілому, і ісламські народи — зокрема, до старанної роботи, щоб покінчити з цією безжальною системою і встановити нову систему, яка поширить справедливість і спокій в усьому світі. Адже це для Аллаха легко.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Насір, Йорданія
15 Сафара 1444 р.х.
11 серпня 2022 р.

Головне меню