Ліз Трасс нагадала сутність Британії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Я — дуже затята сіоністка», — прем’єр-міністр Великобританії Ліз Трасс («BBC»).

Коментар: Правителі мусульман горювали щодо смерті королеви Британії, хоча їх народи десятиріччями страждали від британського колоніалізму. Мусульмани як і раніше страждають від Британії, Америки та інших колоніальних країн, які підтримують мусульманських правителів проти свого ж народу. Незадовго до того, як мусульманські правителів закінчили свій траур, новий прем’єр-міністр Британії нагадала, що Британія є ворогам і засновником сіоністського утворення. Британія захищає і підтримує сіоністів, незважаючи на те, що два мільярди мусульман переконані, що Всевишній Аллах благословив для віруючих аль-Кудс і усю Палестину. Це земля, де печать пророків Мухаммад ﷺ очолив молитву з рештою пророків (а.с.), що свідчить про перевагу Ісламу над рештою релігій. Сказав Всевишній Аллах:

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ

«Пречист Той, Хто переніс вночі Свого раба, щоб показати йому деякі із Наших знамень, із Заповідної мечеті в мечеть аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення. Воістину, Він — Чуючи, Бачачий» (17:1).

Британія і Захід — це вороги Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих, і британський прем’єр-міністр у черговий раз нагадала про це. І тому мусульмани повинні ставитись до них відповідно і мати з ними відношення на цій основі.

Незважаючи на усе це, правителі мусульман біжать до нас, щоб виразити лояльність і попросити рішення для національних проблем. У той же час вони надають можливість колонізаторам безконтрольно грабувати наші багатства.

О, мусульмани! Ви у змозі змінити цю реальність, ви — хазяї своєї землі, правда на вашому боці, і якщо ви візьметесь за вервь Аллаха, то Він дасть вам перемогу над ворогами. Але у вас повинна бути альтернатива, проект, який позбавить вас від колонізатора. Ви не знайдете рішення ані на Заході, ані на Сході, порятунок — тільки у великому ісламському проекті.

О, мусульмани! Мова йде про проект Праведного Халіфату. З кожним днем збільшується число мусульман, які працюють над реалізацією цього проекту, так не залишайтесь осторонь, приєднуйтесь до діяльності по його реалізації!

وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلاً مِّمَّن دَعَا إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحاً وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ

«Чиє мова більш чудова, аніж мова того, хто закликає до Аллаху, вчиняє праведно і говорить: «Воістину, я — один із мусульман»?» (41:33).

Посланець Аллаха ﷺ сказав Каабу ібн Уджрі:

أَعَاذَكَ اللَّهُ مِنْ إِمَارَةِ السُّفَهَاءِ. قَالَ: وَمَا إِمَارَةُ السُّفَهَاءِ؟ قَالَ: أُمَرَاءُ يَكُونُونَ بَعْدِي لَا يَقْتَدُونَ بِهَدْيِي وَلَا يَسْتَنُّونَ بِسُنَّتِي، فَمَنْ صَدَّقَهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَأَعَانَهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ لَيْسُوا مِنِّي وَلَسْتُ مِنْهُمْ وَلَا يَرِدُوا عَلَيَّ حَوْضِي، وَمَنْ لَمْ يُصَدِّقْهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَلَمْ يُعِنْهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ مِنِّي وَأَنَا مِنْهُمْ وَسَيَرِدُوا عَلَيَّ حَوْضِي

«Нехай убереже тебе Аллах від правління дурнів». Кааб спитав: «Що означає правління дурнів?», — на що Посланець Аллаха відповів: «Це правителі, які будуть після мене. Хто прийде до їх дверей, порахує їх брехню правдою і буде допомагати їм у їх несправедливості, з тими у мене немає нічого спільного, і їх не буде біля мого райського джерела. Той же, хто не прийде до їх дверей, не порахує їх брехню правдою, не буде допомагати їм у їх несправедливості, ті зі мною і будуть біля мого джерела» (Ахмад).

Безперечно, цей хадіс стосується сучасних правителів, які вірні іудеям і християнам. Ці тирани надають наші багатства ворогам, вони не запроваджують закони Шаріату в життя, будь то в правлінні, економіці, майні, освіті і т.д.

О, мусульмани! Те, що обіцяє Всевишній Аллах, є істиною так працюйте для здійснення цієї обіцянки — для встановлення Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ

«Аллах обіцяв тим із час, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому як Він зробив намісниками тих, хто був до них» (24:55).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Базіб,Ємен
10 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
6 жовтня 2022 р.

Головне меню