Дружба з сіоністами знаходиться під шаріатською забороною, навіть якщо цього захочуть усі люди на землі

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 17 жовтня 2022 року «Atheer News» опублікувала статтю під назвою «Ісламські рухи застерігають від нормалізації відносин з «Ізраїлем», не рахуючись з думкою народу».

В статті говориться, що рішення про нормалізацію не повинно залишатись за правителем, навпаки, це повинен вирішувати своєю більшістю народ, беручи до уваги, що палестинська проблема — це питання Умми. Було підкреслено, що нинішній уряд Палестини є тимчасовим, і необхідно дочекатись приходу обраного уряду. Голова палестинського відділу «Братів-мусульман» Умар Шейх Ідріс на прес-конференції, проведеної «Teeba Press», розповів, що дії сіоністського утворення аморальні і нелюдяні. Він зазначив, що сіоністи безжально окупують землі і прагнуть розбестити арабську молодь Ісламської Умми, поширюючи наркотики і пропагуючи порочність.

Коментар: Дивує, що вони, назвавши себе «ісламським рухом», приймають за основу думку більшості, чому немає місця в Шаріаті. Невже ці «ісламісти» не знають, що джерелом доказу в Шаріаті є Коран, Сунна, Іджма (одностайність сподвижників) і Кияс (іджтіхад, аналогія)? Думка більшості — це атрибут законів невіруючих, голосами більшості вони дозволяють те, що заборонив Аллах. Сьогодні правителі мусульман втягнуті в подібні закони, вони просякнуті західною культурою і капіталістичними поняттями. Опираючись на власний обмежений і слабкий розум, вони бажають влаштувати життя людини, але при цьому вони не знають, що хорошо для людини, а що погано . Реальність показує неспроможність такого підходу, вони живуть як тварини або навіть гірше, а деякі західні мислителі і зовсім передвіщають скору загибель західної культури.

Хіба ці «ісламісти» не знають, що Всевишній Аллах вже прийняв рішення відносно нормалізації відносин з цим потворним утворенням? Сказав Всевишній Аллах:

إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَى إِخْرَاجِكُمْ أَن تَوَلَّوْهُمْ وَمَن يَتَوَلَّهُمْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

«Аллах забороняє вам дружити тільки з тими, які бились з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі в помічники і друзі, є беззаконниками» (60:9),

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِين

«О, ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (5:51).

Так чого ви чекаєте? Обраного уряду, думки народу чи рішення більшості?!

Ми повинні ставитись до окупантів землі Ісра і Мірадж, першої кибли і третьої Святині тільки як до ворогів, і рішення тут одне — війна і вигнання. Але наші правителі-рувайбідат не здатні на це, вони зайняті покращенням відносин з сіоністами. Тільки лише держава, заснована на вірі в Аллаха і Його Посланця Мухаммада ﷺ, тільки лише Халіфат вирве цю ракову пухлину із Благословенної землі.

Абу Хурайра (р.а.) передав, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى تُقَاتِلُوا الْيَهُودَ، حَتَّى يَقُولَ الْحَجَرُ وَرَاءَهُ الْيَهُودِيُّ: يَا مُسْلِمُ، هَذَا يَهُودِيٌّ وَرَائِي فَاقْتُلْهُ

«Не настане Час цей, поки не ви не битиметесь з іудеями, і поки камінь, за ким буде знаходитись іудей, не скаже: «О, мусульманин, за мною (приховується) іудей, вбий же його!».

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдульхалік Абдун Алі
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Судані
2 Рабі ус-сані 1444 р.х.
27 жовтня 2022 р.

Головне меню