Радбез ООН провів засідання по палестинському питанню

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Рада Безпеки ООН провела відкрите засідання по палестинському питанню, в ході якого члени Ради заслухали брифінг Спеціального координатора ООН по близькосхідному мирному процесу, Тора Веннесланда, який проаналізував нещодавні акти насильства на Західному березі з боку окупаційних сил і поселенців.

Веннесланд сказав, що ООН, як і раніше, активно взаємодіє з усіма сторонами і схильна до підтримки палестинців та «ізраїльтян» у врегулюванні конфлікту шляхом припинення окупації, а також досягнення рішення про створення двох держав на основі кордонів 1967 року згідно з резолюціями ООН, міжнародним правом і двобічною домовленістю.

Рада Безпеки на засіданні із 47 держав-членів ООН також вислухала заяву Йорданії («Ар-Рая»).

Коментар: Яким чином покінчити з окупацією? Як король Хусейн зупинить бойові дії? А потім требу буде покинути землі Палестини, щоб їх забрали євреї?

О, наші сини в йорданській армії та в інших мусульманських арміях! Зітріть з себе це ганебне зрадництво, адже мова йде про втрату землі Ісра і Мірадж, землі мусульман. Всевишній Аллах не пробачить вам цього гріха, поки ви не звільните Благословенну землю від рук євреїв, на яких розгніваний Аллах.

Якщо ви це зробите, то вашими руками виконається обіцянка Аллаха, що мусульман битимуться з євреями і подолають їх. Ви отримаєте прощення Аллаха і Його довольство, і Він дарує вам перемогу над ворогами.

Чому із 47 країн була вибрана Йорданія? Тому що її прагнення до миру з євреями відомі.

О, армії мусульманських країн! Якщо ви бажаєте отримати довольство Аллаха, то надайте підтримку Хізб ут-Тахрір у встановленні Праведного Халіфату, звісткою про якого обрадував нас Посланець Аллаха ﷺ. Його час вже прийшов, і це легко для Аллаха.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Абдуррахім
Директор публікацій і архівів в Центральному ІО Хізб ут-Тахрір
6 Рабі ус-сані 1444 р.х.
31 жовтня 2022 р.

Головне меню