Прийняття резолюцій ООН — гріх і явний збиток

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В суботу 19 листопада «ХАМАС» привітав резолюцію Генеральної Асамблеї ООН на підтримку права палестинського народу на самовизначення, за яку проголосувала більшість.

Офіційний представник «ХАМАС» Джихад Таха заявив: «Це важливий крок в правильному напрямку. Ця перемога вказує на справедливість нашої національної справи і підтверджує поразку усіх спроб, скерованих на ігнорування і знищення палестинського питання».

Таха високо оцінив роль і позицію усіх країн, які проголосували за резолюцію, він закликав ООН та її інститути реалізувати це рішення, щоб тим самим зупинити злочини окупації, такі як виселення палестинців, поселення євреїв і євреїзація землі, а також надати можливість палестинському народу захистити себе і підсилити боротьбу за звільнення і визначення своєї долі (повідомляє «Аlwatanvoice» 19 листопада 2022 року).

Коментар: Можливо, що той, хто почув реакцію «ХАМАС» на цю резолюцію, який підтримує право палестинського народу на самовизначення порахує, що резолюції ООН обов’язкові для виконання або навіть правдиві!

Можливо, що той, хто почув привітання і радість цієї резолюції від ісламського руху «ХАМАС», вважає, що ця резолюція надасть народу Палестини право вирішувати свою долю на усій своїй землі від моря до річки! Ісламський рух опору повинен усвідомити, що ООН є інструментом колонізації і ворогом Ісламу і мусульман!

Найбільш дивним є те, що представник «ХАМАС» Джихад Таха закликав ООН та її інститути реалізувати це рішення в житті, що,на його думку, надасть його народу можливість захистити себе і посилити свою боротьбу за звільнення і визначення своєї долі!

У когось може виникнути питання, «а що поганого в цій резолюції?!». Хіба не ООН, її Рада Безпеки, її інститути і країни-члени визнали 80% окупованих територій Палестини на користь єврейського утворення?! Таким чином, згідно до рішень ООН, право палестинського народу на самовизначення знаходитись менше аніж на 20% його територій, тобто в кордонах 1967 року.

Виникає питання: невже «ХАМАС» не знає реальності цих «резолюцій»?! Звичайно ж, знає і не приховує цього! «ХАМАС» вихваляє рішення, згідно якому палестинці отримають на самовизначення в мізерних кордонах, а саме — на 18% Палестини! Схвалення цього рішення є гріхом, і воно не повинно виходити від ісламського руху, який закликає до звільнення усієї Палестини від моря до річки!

Саме резолюції ООН надали євреям право і наділили їх більшою частиною Благословенної землі. Прийняття резолюцій ООН і заклик до їх практичному застосуванню є слідуванням за «ОЗП» («Організація звільнення Палестини») і ПА (Палестинська адміністрація), які п’ядь за п’яддю подарували євреям землі Палестини.

Ніяке рішення ООН не вирішить проблему Палестини, оскільки ця організація знаходиться у змові з єврейським утворенням. Також і «ОЗП» не вирішить палестинське питання, оскільки «ОЗП» здатна тільки розбазарювати землі Палестини; так само і палестинські фракції не вирішать проблему,навіть якщо об’єднаються.

Звільнення Благословенної землі знаходиться в руках мусульманських армій, які скинуть маріонеткові режими і нададуть допомогу Хізб ут-Тахрір у встановленні Праведного Халіфату. Мусульмани повинні зрозуміти, що якщо хтось закликає до рішенню палестинської проблеми і при цьому не звертається за допомогою до Умми та її армій, то він в омані і не заслуговує на довіру.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
2 Джумада аль-уля 1444 р.х.
26 листопада 2022 р.

Головне меню