ООН льє крокодилячі сльози 

Новини та коментарі
Друкарня
Новина: На видеобрифінгу представник ООН Фолькер Пертес охарактеризував гуманітарну ситуацію в Судані як плачевну. Згідно останньому аналізу IPC (Інтегрований аналіз продовольчої безпеки) в Судані, з жовтня 2022 року по лютий раль 2023 очікується, що до 7,7 млн. людей будуть відчувати нестачу продовольства.
 В Судані один із найбільш високих показників дитячого голоду у світі — в даний час більше 600 тисяч дітей страждають від недоїдання.
 
Коментар: Крокодилячі сльози, пролиті представником ООН відносно продовольчої катастрофи в Судані, не можуть приховати того факту, що ця організація є однією із причин відсутності продовольчої безпеки у світі. Ця організація була створена переможцями Другої світової війни для досягнення своїх інтересів. Вони створюють конфлікти і управляють ними, а не вирішують їх, вони зацікавлені у продовженні зіткнень і війн . Країни-засновники ООН продають зброю і необхідні «рішення» на мільярди доларів . Для досягнення своїх інтересів вони розпалюють війни і контролюють цілі країни, виснажуючи їх багатства, а потім розривають на частини, як це трапилось в Сирії, Судані, Ємені та інших країнах. ООН є однією із причин голоду і пролиття крові у світі.
 
Отруйна діяльність представника ООН в Судані сприяє продовженню ситуації, яка і так погіршується, він збільшує залежність Судану від іноземних держав і допомагає утриматись при владі маріонетковому уряду, якому байдуже, хто і де помирає від голоду; цей уряд хвилює тільки вдоволення інтересів їх колоніальних хазяїв.
 
ООН — дітище великих держав та їх співучасник в колоніалізмі, вбивстві народів і захопленні їх багатств. Дана організація позиціонує себе захисником людства, прибічником справедливості і благополуччя, але насправді це інструмент наддержав, і не більше. Представники ООН не приховають потворне обличчя цієї організації, яка є пособником маріонеткових урядів у вбивстві, голоді і утисканнях.
 
Праведний Халіфат встановить божественну систему, поширить справедливість і милосердя серед людей, а також покладе край впливу подібних міжнародних організацій.
 
 
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Гадат Абдуль-Джаббар (Умму Аваб), Жіночий відділ /Судан
22 Джумада аль-уля 1444 р.х.
16 грудня 2022 р.

Головне меню