Жертви революції не продаються!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Міністр іноземних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що його країна готова працювати разом з сирійським режимом для боротьби з тероризмом, а також політичного процесу, який сприяє поверненню сирійців до рідної країни («Al Jazeera»).

Коментар: В останній час турецький режим підсилив свої заяви, в яких закликає до примирення і зустрічі з тираном Сирії, а також до спільних дій по боротьбі з «тероризмом». Туреччина бажає встановити нові правила поверх існуючих з початку революції, за допомогою яких вона стримує лідерів фракційних угрупувань, не даючи їм почати бій проти Башара Асада.
Немає сумнівів в тому, що турецький режим не турбує сирійська революція, і останні події — тому явний доказ. Турецький режим переслідує свої інтереси і інтереси своїх хазяїв, він охороняє свою національну безпеку і безпеку режиму Асада. Що стосується жертв сирійського народу, їх страждань, поневірянь по світу, вбивств, арештів і тортур, то тут турецький режим просто закрив очі і зрадив братський народ.

Турецький режим заявив про готовність працювати спільно з тираном Сирії в боротьбі проти так званого «тероризму». Ця боротьба не обмежена організаціями, які вони класифікують як терористичні, навпаки, ця боротьба іде проти усіх, хто відмовляється підкорятись американському політичному рішенню, незалежно від приналежності до тому чи іншому угрупуванню. В очах сирійського тирана і його хазяїв багато хто є терористичними організаціями, яких необхідно ліквідувати чи підкорити новому політичному порядку денному.

Співпраця лідерів фракційних угрупувань зі сторонніми державами є формою підкорення, а не рівної співпраці. Вони стали інструментом для реалізації політики їх іноземних покровителів. Ця співпраця не принесла їм ніякої користі, вони — розмінна монета, і у випадку необхідності їх просто ліквідують. Підтримувані США угрупування занесені до списку терористичних організацій турецького режиму, а підтримувані Туреччиною угрупування занесені до списків терористичних організацій США, Росії і Сирії. Підтримувані Іраном угрупування занесені до списку терористів США. Коли так зване американське «політичне рішення» дозріє і з’являться умови для його реалізації, лідери усіх цих групувань будуть викинуті на звалище історії.

Після того, як народ Сирії усвідомив реальну роль Туреччини, йому необхідно об’єднати свої зусилля і позбутись від впливу турецького режиму, який взяв під свій контроль політичне і військове керівництво революції, ведучи її в провалля. Народ Сирії не повинен нікотрому дозволяти торгувати жертвами революції, оскільки революція не є фракційною, і її жертви не продаються. Ніхто, окрім сирійського народу, не платить ціну за мовчання і зрадництво.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Глава інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії
Ахмад Абдульваххаб
22 Джумада аль-уля 1444 р.х.
16 грудня 2022 р.

Головне меню