Щоденно від голоду помирає 21 тис. дітей. В чому причина?

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Один із порталів в Палестині опублікував новину, що щоденно від голоду і недоїдання помирає 21 тисяча дітей. В статті говориться: «Логічно, що засоби до існування не приходять з дитиною. Тому кількість дітей повинно бути відповідно до здатності батьків забезпечити їм гідне життя».

Коментар: 21000 дітей помирає кожен день через західну капіталістичну систему. Ця система колонізує народи і краде їх багатства, залишаючи народи страждати в зубожінні і голоді. Звірства французького, англійського і американського колоніалізму є наочним тому прикладом.

Капіталістична система заснована на чистому матеріалізмі, вона надає народу лише крихти і сприяє концентрації багатств в руках невеликої купки людей, яка править змученими народами.

Несправедливий розподіл багатств та їх концентрація в руках жадібної купки капіталістів і продажних правителів є причиною зубожіння, голоду і хвороб.

Колонізатор розвиває свою економіку за рахунок висмоктування крові народів, руйнування їх країн і крадіжки їх ресурсів . Більше 80% багатств на землі зосереджені в руках 1% людей!

Мусульманські діти помирають від холоду в таборах біженців, в Ємені і африканських країнах діти помирають від голоду, а у цей час Катар проводить ЧМ-2022! Безглуздий уряд Катару витратив більше 220 млрд. доларів США із багатств Ісламської Умми на жалюгідний чемпіонат по футболу. Хіба проблема зубожіння і голоду — у відсутності грошей?!

Проблема полягає не в нестачі наявних багатств і ресурсів на землі, як про це стверджують деякі. Всевишній Аллах створив Всесвіт, людину і життя, і Він вклав в цю землю те, чого сповна вистачить для вдоволення потреб людини і усього живого у світі. Всевишній Аллах сказав:

وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِنْ فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاءً لِلسَّائِلِينَ

«Він спорудив над землею непорушні гори, наділив її благодаттю і розподілив на ній прожиток для стражденних (або для тих, хто питає) за чотири повні дні» (41:10).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умар Мухаммад
29 Джумада аль-уля 1444 р.х.
23 грудня 2022 р.

Головне меню