Підступи єврейського утворення обернуться проти нього самого

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В заяві марокканських озброєних сил говориться, що Рабат і Тель-Авів домовились розширити свою військову співпрацю, включаючи розвідку, протиповітряну оборону і кібербезпеку.

У зустрічі взяв участь генеральний інспектор Королівських озброєних сил Марокко генерал аль-Фарук Белхір, а також директор Управління по військово-політичним питанням міністерства оборони «Ізраїля» Дрор Шалом.

Дві офіційні особи домовились «іще більше зміцнити і розширити співпрацю, включивши в неї інші питання, особливо розвідку, протиповітряну оборону і кібербезпеку» («France 24»).

Коментар: Примітно, що у минулому місяці Марокко і єврейське утворення відзначили другу річницю відновлення дипломатичних відносин у присутності офіційних осіб і міністрів. Церемонія була організована єврейським утворенням і пройшла в марокканській столиці в Театрі Мухаммада V.

Єврейське утворення продовжує політику нормалізації і поглиблення відносин, і не обмежується цим; воно пропагує і організовує захід, щоб нагадати про існування цих відносин з деякими мусульманськими країнами. Процес нормалізації і демонстрація цього громадськості — це спроба єврейського утворення переконати Умму в своїй легітимності як реальності, з якою необхідно співіснувати і співпрацювати. Жалюгідний капіталістичний менталітет колонізаторів у спробі схилити Умму до нормалізації не знаходить іншого способу, окрім економічної і військової спокуси мусульманських правителів.

Всевишній Аллах сказав:

وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Вони хитрували, і Аллах хитрував, але ж Аллах — Найкращий із хитрунів» (8:30).

Незважаючи на підступи і підступність єврейського утворення і правителів мусульман, такі дії усе більше розкривають зрадництво режимів, які узурпували владу в наших країнах. Ісламська Умма чудово усвідомлює, що її правителі встали на сторону її ворогів і хизуються цим досягненням, яке не принесе їм стабільності і процвітання. Нормалізація розпалює полум’я гніву в Уммі проти правителів, які приймають вбивць, що окупували нашу святиню! Народ Марокко повинен скинути цей маріонетковий режим і встановити на його руїнах Другий Праведний Халіфат, який мобілізує армії для звільнення Палестини!

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Назир Абу Саліх/Туніс
28 Джумада ас-сані 1444 р.х.
21 січня 2023 р.

Головне меню