Кемалісти нападають на Іслам і Халіфат

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Після того, як інформаційним відділом «Köklü Değişim» («Корінне змінення») були проведені конференції в Анкарі, Стамбулі, Бурсі і Адані на тему «Громадський занепад — проблеми і рішення», кемалістські ЗМІ розгорнули наклепницьку кампанію з нападками на Іслам і Халіфат (турецька щоденна газета «Cumhuriyet», «Flash TV», «Köklü Değişim Dergisi»).

Коментар: Інформаційний відділ «Köklü Değişim» запустив кампанію «Громадський занепад — проблеми і рішення», оскільки переживає за мусульманський народ Туреччини, який впав в депресію і занепад.

На конференціях було підкреслено, що «основна причина громадського занепаду — це капіталістична система, яка заснована на ідеї свобод, секуляризму, демократії і вільної ринкової економіки. Також світська кемалістська республіка несе відповідальність за занепад суспільства, оскільки реалізує цю занепадницьку систему вже більше 100 років.

Єдине рішення громадського занепаду — це змінення суспільства за допомогою ісламського заклику. Шлях Посланця Аллаха ﷺ у зміненні суспільства є кращим прикладом для нас.

Для того, щоб змінити капіталістичне суспільство на ісламське, необхідно змінити думки і почуття людей, щоб суспільство дивилось на реальність крізь призму Ісламу. Також необхідно змінити капіталістичну систему на ісламську, але для реалізації цього необхідно встановлення Праведного Халіфату».

Народ проявив великий інтерес до нашої кампанії, а фотографії з конференцій викликали широкий резонанс. Ця кампанія надихнула і вселила надію в народ, який перебуває у відчаї перед лицем громадського занепаду.

Світські кемалісти не змогли залишитись осторонь, коли побачили, як народ долучається до ісламських думок, тому вони безпринципно накинулись на Іслам, Халіфат і Хізб ут-Тахрір.

В паніці і страху кемалісти ділились фотографіями проведених конференцій в своїх ЗМІ, вони цитували статті Конституції держави Халіфат і вимагали нашого арешту. Більше того, вони погрожували викоренити і навіть вислати нас із країни, а також звинувачували в гонитві за нездійсненню мрією.

Кемалісти, які зображають темний шлях колоніального Заходу як сучасну цивілізацію, розлютились, коли Хізб ут-Тахрір заявив, що світська кемалістська республіка відповідальна за занепад країни і народу.

Кемалісти не знають, що Хізб ут-Тахрір за останні 70 років з миті свого заснування і по сей день пережив багато страждань і репресій з боку репресивних і тиранічних режимів мусульманських і немусульманських країн. Його члени були кинуті до в’язниць, де наражались на усілякі можливі погрози і тортури, деякі пали мучениками. Але усі ці випробування не примусили партію відмовитись від свого заклику, цілі і методу.

Вони не знають, що Хізб ут-Тахрір не відмовиться від своєї відповідальності і рішучості нести ісламський заклик, щоб вивести Ісламську Умму із занепаду до величі. Адже така велика відповідальність покладена на мусульман Всевишнім Аллахом і Його Посланцем ﷺ.

Вони не знають, що Хізб ут-Тахрір буде до кінця вірний Аллаху і Його Посланцю ﷺ. Вони не знають, що світська капіталістична система, яку вони охороняють, збанкрутувала і більше не може знайти рішення проблем людей. Вони вже зжила свій строк. Встановлена колонізатором світопорядок знаходиться у кроку від свого краху.

Мабуть, кемалісти не чули благої звістки Посланця Аллаха ﷺ і обіцянки Всевишнього Аллаха. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُبُوَّةٍ

«Потім буде Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва».

Всевишній Аллах в Священному Коране сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آَمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55),

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не відає про це» (12:21).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ремзі Озер/Туреччина
14 Раджаба 1444 р.х.
5 лютого 2023 р. 

Головне меню