Ердоган як зазвичай стрясає повітря

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Уряд Швеції дозволив спалити Коран перед посольством Туреччини («Al-Jazeera»).

Коментар: Двомільярдна Умма була ображена жалюгідним невірним,який спалив Коран перед турецьким посольством. Якщо б він не був у безпеці від покарання, він не наважився б образити два мільярди мусульман. Він спалив Священний Коран перед посольством Туреччини, оскільки знає, що Ердоган не піде далі порожніх криків.

Якщо у мусульман був би халіф, чи наважився би цей невіруючий спалити Коран? Чи наважилась би така країна, як Швеція, дозволяти і захищати цього злочинця? Чи не є відсутність Халіфату причиною беззаконня проти нас і наших святинь з боку невірних держав? Адже Посланець Аллаха ﷺ сказав:

الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

Як реагують правителі мусульман, коли ображають Іслам і його Пророка ﷺ? Якою є їх відповідь на єврейську окупацію Палестини і осквернення мечеті аль-Акса? Якою є їх реакція на колонізацію наших земель і розграбування багатств? У кращому випадку правителі мусульман засуджують і осуджують невірних за їх злочини, але це усього лише ширма, за якою приховуються близькі і дружні відносини з ворогами Аллаха!

О, Аллах, ми зрікаємось правителів, які вірні ворогам, які нормалізують відносини з невірними, які сильні проти мусульман і жалюгідні перед невіруючими. О, Аллах, оберни їх зрадництво проти них самих же. О, Аллах, наблизь час встановлення Праведного Халіфату, який покаже для країн невір’я червону лінію і не дозволить їм ображати нашу релігію і святині. Амін.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Фарадж Мамдух
4 Раджаба 1444 р.х.
26 січня 2023 р.

Головне меню