Швеція спалює Коран, а наші правителі нехтують його законами

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В Швеції перед турецьким посольством був спалений Священний Коран.

Коментар: Спалення сторінок Священного Корану в Швеції відбулось під наглядом служб безпеки, при політичній та інформаційній підтримці, а також жалюгідною реакцією мусульманських правителів. Слід зазначити, що Франція, Данія, Нідерланди і Німеччина раніше робили нападки на Коран і на нашого благородного Посланця Мухаммада ﷺ. Ці дії, серед іншого, вказують:

По-перше, невіруючі вважають, що якщо вони постійно будуть посягати на найдорожче в нашій релігії, то тим самим відвернуть нас від неї.

По-друге, в спробі зупинити поширення Ісламу в своїх країнах вони вдаються до усіляких можливих дій.

По-третє, Коран був спалений перед турецьким посольством, тому що Туреччина була центром Османського Халіфату, який на сотні років завоював Східну Європу і підкорив своєму впливу західну її частину. Це послання Ісламській Уммі, що вона слабка і не в змозі захистити себе, тому повинна підкоритись волі Заходу.

І по-четверте, ми чули, як деякі правителі мусульман засуджували і осуджували цей злочин, вони це робили так само, як це робить простий народ. Правителі мусульман закликають народ до демонстрацій, а деякі із них навіть беруть участь в демонстраціях проти Швеції. Тільки дурень знайде виправдання таким правителям.

Ми хочемо вказати на різницю між реакцією індивіда і держави. Коли єврей обнажив наготу мусульманки, то мусульманин, який знаходився поряд, накинувся і вбив його,потім євреї зібрались і вбили цього мусульманина. Такою була реакція мусульманина, який став свідком цього злочину і не витримав, а що стосується держави, то був розірваний договір з єврейським племенем Бану Кайнука, після чого вони були вигнані із Медини.

Від правителів не приймається засудження і осудження, у той час як в наших країнах продовжує майоріти прапор Швеції і країн Європи. Правителі мусульман в своїх злочинах перевершили того, хто спалив Коран, адже вони перешкоджають втіленню його законів, борються з тими, хто бажає реалізувати закони Корану в життя, і до того ж підтримують ворогів Ісламу.

О, мусульмани! Ви страждаєте, коли посягають на ваші святині, честь і проливають кров ваших братів. Якщо ви бажаєте гідно відповісти, так покваптесь до встановленню законів Всевишнього Аллаха і відновіть ісламський образ життя. Зі встановленням Праведного Халіфату кожен кривдник отримає сповна. О,мусульмани! Захід тріпоче від страху перед вашим пробудженням, надайте ж допомогу Аллаху і Його Посланцю ﷺ, але якщо ви відвернетесь, то знайте, що Всевишній Аллах замінить вас іншим народом.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Ібрахім
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Ліван
3 Раджаба 1444 р.х.
25 січня 2023 р.

Головне меню