Тільки Халіфат зупинить расизм Заходу!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Комітет по боротьбі з ісламофобією в Європі в своєму щорічному звіті оприлюднив шокуючі цифри поширення антиісламських настроїв в європейських країнах у цілому, і у Франції — зокрема.

У введенні до звіту говориться, що надані цифри не відображають реальної картини життя мусульман в європейських країнах, тому що існує величезний розрив між офіційними звітами і ісламофобією, яка різко підсилилась в останній рік.

Було зафіксовано 467 випадків прояву расизму, 128 проявів ненависті і провокацій, 71 ображання, 59 випадків морального переслідування, 44 випадки наклепу, 27 випадків фізичного насильства і 33 інциденти, пов’язані з законом про боротьбу з сепаратизмом.

Коментар: Ця новина заявилась через декілька днів після того, як лідер ультраправої датської партії «Жорсткий курс» Расмус Палудан 21 січня спалив Священний Коран перед посольством Туреччині в Стокгольмі під підсиленою охороною поліції. Через два дні за ним послідував Едвін Вагенсвельд, лідер екстремістського антиісламського руху «Патріотичні європейці проти ісламізації Заходу» («PEGIDA») в Нідерландах: він розірвав Коран в голландському місті Гаага.

Ця огидна ненависть,яка підсилюється з кожним днем в Європі, є беззаперечним свідченням нездатності західної культури забезпечити мусульманам їх права і безпечне проживання в країнах Заходу, як це робив Іслам у свій час з людьми інших вірувань в період Халіфату.

З приходом до влади правих урядів в різних європейських країнах — наприклад, в Італії перемогла спадкоємиця Муссоліні, лідер партії «Брати Італії» Джорджія Мелоні, в Швеції перемогла антиімміграційна партія, навіть президент Франції Макрон час від час показує свою ненависть — антиісламські настрої в Європі почали зростати. Расисти розслабили свої вуздечки і вивергають ненависть на очах в уряду, з яким вони вступають у змову. Іноді ЗМІ умовчують інциденти, іноді утримуються таврувати злочинця, а іноді виправдовують, тому що винний у злочині — бідний, психічно хворий європеєць!

Безперечно, ріст ісламофобії триватиме, якщо уряди європейських та інших країн не вживуть реальних заходів по боротьбі з ісламофобію. Також безперечно, що поки мусульмани залишаються без своєї державності, яка дійсно реалізує і захистить їх інтереси, ситуація залишиться такою, яка вона є сьогодні, або навіть погіршиться.

В цей місяць Раджаб в пам’ять про руйнування Халіфату — захисника Ісламу і мусульман і покорителя невірних — ми хочемо нагадати мусульманам, що вже прийшов час, щоб сонце Халіфату знов засяяло і стало захисним щитом і надійною фортецею для осиротілих мусульман, які наражаються на нападки підлих людей, що не дотримуються по відношенню до віруючих ані родинних, ані договірних зобов’язань. Адже це злочинці!

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мінна Тахір/Туніс
8 Раджаба 1444 р.х.
30 січня 2023 р.

Головне меню