Судан мстить шахідам Палестини

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: МЗС Судану об’явило, що під час візиту міністра закордонних справ «Ізраїля» Елі Коена і супроводжуючої його делегації була досягнута угода про нормалізацію відносин з єврейським утворенням.

Коментар: В останній час палестинський народ пережив тяжкі часи. Єврейське утворення вбиває і погрожує, немає ніякої безпеки, але перед лицем усіх цих випробувань палестинці показують великий героїзм. Ми були свідками того, як палестинці в одиночку з легкою зброєю нападали на євреїв, ми чекали, що правителі мусульман, побачивши подвиги окремих осіб, піднімуть свої армії і вирушать звільняти Палестину, але надії були марні. Навпаки, ці нікчемні правителі продовжили свою нормалізацію з єврейським утворенням, та й ще пишаються цим. Клянусь Аллахом, це небачена ганьба, а деякі пали іще нижче — вони засудили вбивство євреїв, як це зробила Туреччина, засудивши Алкама Хайрі! При цьому ми не чуємо, щоб хтось засуджував різанину мусульман в Палестині!Тому дії уряду Судану не є чимось новим, оскільки суданський режим — такий же зрадник, як і решта режимів мусульманських країн.

Наші коментарі до новин призначені тільки для того, щоб відкрити правду усім, хто відчайдушно захищає ці режими, і нагадати, що проблеми Умми будуть вирішені тільки з Праведним Халіфатом, з халіфом, який боїться Аллаха і керується законами Аллаха.

О, Аллах, даруй нам правителя, який позбавить Умму від євреїв, від їх пособників і друзів. Амін.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Сюзан аль-Муджарат/Палестина
14 Раджаба 1444 р.х.
5 лютого 2023 р.

Головне меню