Мусульманин, захищаючи честь мусульманки, був вбитий євреями

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Сьогодні ввечері поліцейські єврейського утворення вбили 26-річного палестинця із села Хура (Негев) біля Цепних воріт — це одна із дверей, що ведуть в мечеть аль-Аксу.

Місцеві джерела в Негеві повідомляють, що вбитий — це Ахмад Халід аль-Асмібі із села Хура. Він вивчав медицину в Румунії і нещодавно склав іспит на право займатись цією професією.

Джерела із Єрусалиму повідомили, що юнак був застрелений, коли намагався захистити дівчину, на яку напала окупаційна поліція. Окупаційні сили також напали на інших юнаків, в тому числі — на одного із охоронців мечеті аль-Акси («Quds Net»).

Коментар: Мусульманка прийшла на ринок євреїв Бану Кайнука. Зайшовши до одного із єврейських ювелірів, вона сіла на лавку, купуючи і продаючи щось. Іудеї почали вимагати від неї, щоб вона відкрила своє обличчя, але вона відмовлялась зробити це. Потім цей ювелір непомітно підкрався до неї ззаду і прив’язав краї її одягу, а коли вона піднялась зі свого місця, обнажилось її тіло, іудеї почали глузувати з неї, вона ж закричала. Тоді один із мусульман кинувся на цього єврея і вбив його, потім євреї племені Бану Кайнука накинулись на цього мусульманина і так само вбили його.

Справа дійшла до Посланця Аллаха ﷺ, і він негайно зібрав сподвижників і підготував армію. Він ﷺ на чолі війська вирушив до поселенню Бану Кайнука і осадив його, і осада тривала, поки євреї не погодились на вимоги мусульман. Ось так Посланець Аллаха ﷺ захистив честь мусульманки, відправивши армію.

Історія повторюється: сьогодні біля воріт мечеті аль-Акса євреї посягнули на честь мусульманки, юнак — нехай помилує його Аллах — не витримав і заступився за неї, за що був вбитий євреями. Чи зможе армія Умми піти по стопам Посланця Аллаха ﷺ — осадити єврейське утворення і вирвати його з корінням?! Заради захисту честі мусульманки, заради помсти за наших мучеників, заради звільнення Благословенної землі — землі, куди був перенесений Посланець Аллаха ﷺ!

Посланець Аллаха ﷺ показав нам шлях величі і те, як треба вчиняти з євреями за їх підступи. Засуджування євреїв і заклик до так званої «міжнародної спільноти», щоб вона засудила вбивство — це шлях маріонеткових режимів, які не бажають звільнення Благословенної землі; навпаки, виконуючи накази свого західного хазяїна, вони зміцнюють єврейське утворення і нормалізують з ним відносини!

Вже прийшов час для Ісламської Умми, щоб вона висунула армії для викорінення єврейського утворення і маріонеткових режимів, а потім на руїнах цих режимів встановила Праведний Халіфат, який поверне честь і славу і помститься за кожну краплю крові.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мусаб Абу Аркуб
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Палестина
11 Рамадана 1444 р.х.
2 квітня 2023 р.

Головне меню