Заява про відмову від нормалізації!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Посол ОАЕ в єврейському утворенні Мухаммад Хаджа написав в своєму акаунті в «Твіттері»: «Сьогодні ми досягаємо нової історичної віхи зі вступом в силу Угоди про всеохоплююче економічне партнерство між ОАЕ та «Ізраїлем».

Угода відкриває двері для двобічної торгівлі, інвестицій, можливостей і відкриває нову еру співпраці між двома країнами». Посол прикріпив до своєму повідомленню прапор єврейського утворення («Твіттер», 1 квітня 2023 р.).

Коментар: Твіт був опублікований 1 квітня — ця дата відома усьому світу як день сміху (день брехні), і я не думаю, що посол приєднався до цієї хвилі брехні. Навпаки, він чесний і щирий, він в захваті від угоди мусульманської країни з окупаційним єврейським утворенням!

Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ، فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«О, ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця уражені недугою, квапляться серед них і говорять: «Ми боїмось, що нас спіткає лихо». Але, можливо, Аллах явиться з перемогою або Своїм повелінням, і тоді вони будуть жалкувати про те, що приховували в собі» (5:51,52).

Я не думаю, що ці аяти застосовувані до сьогоднішньої ситуації! Прибічники нормалізації не бояться лих, які можуть спікати їх, вони прагнуть до євреїв, вони з радістю і креативом підходять до нормалізації відносин з ними. Жодна людина зі здоровим глуздом не скаже, що слова посла — це результат тиску і примушення.

Що це за серця, які прагнуть до дружби з іудеями і християнами, невже вони не бояться опинитись в положенні лицеміра (і навіть гірше)?! І до того ж, цей злочин коїться в благословенні дні Рамадана — місяця Корану і джихаду!

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

كُلُّ أُمَّتِي مُعَافًى إِلَّا الْمُجَاهِرِينَ

«Усі члени моєї общини будуть позбавлені (прощені), за винятком тих, хто заявляють (про свої гріхи) привселюдно»,

مَنْ رَأَى مِنْكُمْ مُنْكَراً فَلْيُغَيِّرْهُ بِيَدِهِ، فَإِنْ لَمْ يَسْتَطِعْ فَبِلِسَانِهِ، فَإِنْ لَمْ يَسْتَطِعْ فَبِقَلْبِهِ، وَذَلِكَ أَضْعَفُ الْإِيمَانِ

«Якщо хтось із вас побачить засуджуване, нехай змінить це своєю рукою. А якщо не може зробити цього рукою, то тоді язиком. А якщо не може і язиком, то серцем, і це буде найслабшим проявом віри».

Ми не живемо першоквітневою брехнею, ми відчуваємо справжній жах, який звалився на наші груди; через його огидність і порочність здорове мислення прагне відкинути його.

О, Аллах, змилуйся над Ісламською Уммою, о Аллах, вшануй нас праведним халіфом, який звеличить Твоїх щирих рабів і принизить ворогів.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Усама ас-Сувейні/Кувейт
13 Рамадана 1444 р.х.
4 квітня 2023 р.

Головне меню