Палестинська адміністрація — ворог Палестини і слуга євреїв

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В п’ятницю 18 серпня Служба безпеки Палестинської адміністрації (ПА) заарештувала Удея Шахрурі, в таборі аль-Фараа на півночі Західного берега. Шахрурі розшукується єврейськими окупаційними силами за його причетність до батальйону «Тубас».

Співробітники служби безпеки, після декількох годин осади дому Шахрурі, почали вимагати, щоб він здався. Шахрурі заявив, що «сили безпеки осаджають його дім з метою його арешту, у той час як він перебуває у розшуку окупаційними силами».

Коментар: Ані для кого вже не секрет, що Палестинська адміністрація в останній час прискорила кроки по переслідуванню муджахідів і осіб, розшукуваних євреями. Усе це відбувається в межах зміцнення останніх домовленостей, згідно яким ПА зобов’язується переслідувати «непокірних» в обмін на те, що євреї ослаблять свої насильницькі кампанії по забезпеченню безпеки, які ставлять палестинське керівництво в скрутний стан і підривають їх авторитет і повагу в очах народу.

Незважаючи на те, що Удей Шахрурі відкрито заявив, що його єдиним ворогом є окупанти, ПА, не вагаючись, заарештувала його за вказівкою євреїв, і це доля кожного муджахіда і неугодного євреям. Палестинська адміністрація та її служби безпеки підкоряються євреям так само, як раб підкоряється своєму господину; вони переслідують палестинців так само, як це роблять євреї.

Палестинська адміністрація з кожним днем доводить, що вона створена лише для служіння єврейським окупантам і зміцнення їх присутності на Благословенній землі, — і в цьому немає сумнівів.

Кожен щирий, в чиєму серці збереглась хоча б найменша частка гідності, — хто іде пліч-о-пліч з Палестинською адміністрацією та її силовими структурами, — повинен віддалитись від них, і виступити проти усіх їх змов і вивертів, скерованих на знищення палестинської проблеми на користь ворожого єврейського утворення.

Чи знайдуть собі виправдання перед Всевишнім Аллахом і віруючими ті, хто підтримують продажну Палестинську адміністрацію, або мовчать перед її злочинами?!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Бахір Саліх
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, Палестина
5 Сафара 1445 р.х.
21 серпня 2023 р.

Головне меню