На земле Двох Святинь поширюється невір’я!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Порномодель провела непристойний концерт в країні Двох Святинь, виконавши пісні, тексти яких містять явне богохульство. На своїй сторінці в «Х» (Twitter) вона повідомила, що тільки-но отримала нову пропозицію провести іще один концерт. А це означає, що перший її концерт пройшов з великим успіхом.

Коментар: З того самого часу, як було засновано це королівство, воно веде непримириму війну проти Ісламу. Абдул-Азіз Аль Сауд, за підтримкою англійців, бився проти Османського Халіфату аж до його падіння. Родина Аль Сауда, як і решта усіх маріонеткових режимів в мусульманських країнах, підтримувала єврейську окупацію Палестини. Вони брали співучасть у вбивствах мусульман в Афганістані, Іраку і Ємені, і вимусили своїх придворних вчених видавати хибні фетви, які узаконювали їх владу і зобов’язували до послуху їм. На цьому родина Аль Сауда не зупинилась: сьогодні вони відкрито, з благословенням придворних вчених, поширюють розпусту і непристойну поведінку в самих священних землях Ісламу. Вони запрошують співачок і порномоделей для проведення вечірок по розбещенню мусульманської молоді.

Саудівський режим знає, що молодь — це сила змін. Тому він вдень і вночі працює над розбещенням молоді Ісламської Умми, відволікаючи її усілякими дурницями, вечірками, розпустою і розвагами. Серце розривається від болю за молодь Саудівської Аравії, яка танцює і веселиться під музику, яка супроводжується безбожними словами, як це трапилось на минулому тижні. Де ця королівська рада вчених, яка увесь час закликала до визнанню єдиності Аллаха у пануванні і єдиності Аллаха в поклонінні?! Де вони, на тлі злочинів, скованих на землі Двох Святинь?! Злочини саудівського режиму відповідають єдинобожжю, чи це – війна проти єдинобожжя?! Де ті моральні цінності, які вивчала молодь під вашим керівництвом, о, придворні вчені?!

Відповідальність за моральний розклад, який відбувається сьогодні в Саудівській Аравії, у першу чергу, лежить на шиях Ібн Салмана і його оточення. В тому числі, на шиях придворних вчених, як прикрашають політику цього злочинця у поширенні розпусти, під приводом «поміркованого Ісламу». У другу чергу, відповідальність лягає і на жителів Саудівської Аравії через їх мовчання перед цим злочинцем, який розбещує синів і доньок цих земель, і відкриває країну для прибічників атеїзму і омани.

Сьогодні в усіх мусульманських країнах маріонеткові режими за вказівкою колоніального Захожу поширюють розпусту, порок і безбожжя. Зупинить це тільки Праведний Халіфат, який викоренить невіруючих та їх агентів із наших земель. Держава Халіфат понесе ісламський заклику усьому людству, поширюючи справедливість і високі моральні цінності.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Валід Булейбіль
26 Сафара 1445 р.х.
11 вересня 2023 р.

Головне меню