Ганьба! Головнокомандуючий найсильнішою армією влаштувався організатором мітингу!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В суботу 28 жовтня Ердоган закликав до мільйонному мітингу в знак солідарносте з сектором Газа. Мітинг пройшов на території стамбульського аеропорту імені Ататюрка, в якому окрім президента Туреччини взяла участь низка інших офіційних осіб.

В своєму зверненні Ердоган сказав: «Сьогодні ми виражаємо солідарність з нашими братами в секторі Газа. «Ізраїль» був занепокоєний моїм описом «ХАМАС» нетерористичним рухом» («Orient News»).

Коментар: Сіоністи і хрестоносці примусили палати небо і землю Гази. Ця війна зірвала маски і показала реальність культури хрестоносців. Ця війна показала, що маріонеткові правителі є справжнім «Залізним куполом», який Захід спорудив для захисту і охорони свого ганебного о утворення і своєї передової бази в самому серці Ісламської Умми.

Щодо жорстокості і варварства хрестоносного Заходу, то його чорну історію і злочини неможливо забути. Проте зрадництво правителів мусульман, ганебних рабів колоніалізму — це зрадництво, якого ми не бачили раніше в своїй історії. Їх політика — це зрадництво, кожна їх позиція — це приниження. Ці правителі — найбільша ганьба нашого часу. Під головуванням цих ганебних маріонеток невіруючі увірвались в землі мусульман, об’явили війну Ісламу і узаконили безбожні закони. З цими правителями нас грабують і вбивають, ми страждаємо і голодуємо, а омана і гріх стали повсякденністю.

Жорстокість і варварство колонізатора на землях мусульман очевидні, і сьогоднішнє положення Гази — тому підтвердження. Сполучені Штати руками свого жалюгідного єврейського утворення керують цим процесом; вони бажають повістю підкорити і зміцнити «Ізраїль» в регіоні у якості бази для протистояння Ісламу. Ганебна купка правителів мусульман — це окови ворога, які сковують нашу енергію і силу. Це ланцюги колоніалізму, які зв’язують нашу могутню силу — солдат і армію. Вони є інструментом ворога у здійсненні його планів, підступі і змов.

Протягом тривалих років мусульманські в’язні помирали від хвороб у тюрмах сіоністів, які проводили політику «тривалої страти», але ми нічого не чули про це з вуст катарського зрадника! Але як тільки стало відомо про захоплених у полон євреїв, так правитель Катару не витримав і взявся будувати плани по їх звільненню! Щодо підлого і огидного ас-Сісі, то його нікчемна робота полягає в служінні інтересам колоніалізму, і він бачить в виселенні жителів Гази єдине рішення! Щодо йорданського зрадника, то він продовжує заспокоювати євреїв, стримуючи свої кордони і армію! Що стосується Аббаса і його бойкоту, то зрадництв з його боку предосить, а сам він — усього лише сторожовий собака єврейського утворення! Щодо Ірану і його партії в Лівані, то вони — як зазвичай — піняться і розпалюють вогонь! Їх солдати збираються на площах, але не вирушають в аль-Аксу і Газу! Усі ми пам’ятаємо, як ці проіранські солдати стали вогнем для народу Сирії, Іраку і Ємену, де вони служили в інтересах колоніалізму!

Щодо Туреччини, то зрадник і шарлатан Ердоган взяв на себе усю ганьбу заради служіння колоніалізму. Він увібрався в одяг ганьби і приниження, щоб полегшити свій тягар управління, лідерства і відповідальності за командування найсильнішою армією в регіоні і однієї із найбільших у світі. Ердоган спустився вниз і взяв участь в мітингу, щоб увести убік громадську думку від відправки на допомогу пригнобленим.

Яка ганьба і приниження! Зрадництво перетворило правителя і верховного головнокомандуючого найпотужнішої армії в регіоні і однієї із найбільших армій на земле в крикливого шарлатана на мітингу!

Треба розуміти важливість цього питання, що місце зіткнення — це Благословенна земля, це місце, куди був перенесений Посланець Аллаха ﷺ, а вороги — це найбільш підлі і ненависні Аллаху люди!

За аль-Аксу та її Благословенну землю проходять мітинги, а за колоніальний Захід, його проекти і гегемонію ведеться битва! Ердоган мобілізує армію кожного разу, коли того вимагають американські колоніальні нужди. Він направив армію в Афганістан та Ірак, щоб підтримати і зміцнити американську гегемонію. Потім він направив армію в Сирію, щоб збити і змінити напрямок благословенної революції, підкупити фракції і зберегти режим сирійського вбивці — американського агента. Потім він направив армію в Лівію, щоб там зміцнювати американський вплив. Турецька армія була мобілізована, коли Азербайджан взявся приєднуватись до американської зони впливу.

Щодо звільнення аль-Акси та її Благословенної Землі, то це проблема Ісламу, а не американців, і, відповідно, Ердогану немає до неї справи!

Вулиці турецьких міст кипіли, мусульмани звертались до своїх армій і щирих лідерів, бажаючи допомогти своїм братам в секторі Газа. У Ердогана не залишилось іншого вибору, окрім як самому очолити цей рух, в ході якого він буде розпалювати почуття, знімати напругу, змінювати напрямок громадської думки, а також знецінювати гасла людей щодо відправки армії. Яке підле зрадництво… люди бажали бою, а Ердоган зібрав мітинг!

Сьогодні на чолі мусульман стоять ганебні зрадники, вони — окови і ланцюги колоніалізму, які сковують армії і солдатів. О, мусульмани, не втрачайте надії на свої армії, адже вони здатні розірвати окови і ланцюги, вони здатні втілити закони Аллаха на землі, після чого будуть мобілізовані армії мусульман, щоб очистити усю землю від бруду невір’я.

لِلَّهِ الْأَمْرُ مِن قَبْلُ وَمِن بَعْدُ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللهِ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Аллах приймає рішення до цього і буде приймати їх після цього. В той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:5,6).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мунаджі Мухаммад
18 Рабі ус-сані 1445 р.х.
2 листопада 2023 р.

Головне меню