Чи не час Уммі зайняти своє місце серед народів?!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Шейх аль-Азхара заявив: «Обов’язок арабської і Ісламської Умми і усіх свобідних людей світу — об’єднатись, щоб знайти негайне рішення для порятунку пригнобленого народу Палестини, який піддається різанини, подібної якої не знала людська історія. Історія не буде прихильна до усіх, хто не захистив невинних палестинців, і до усіх, хто підтримував сіоністський тероризм».

Марк Регєв, старший радник прем’єр-міністра єврейського утворення Біньяміна Нетаньяху, в п’ятницю заявив «CNN», що «розширення» наземних операцій єврейської армії в Газі скеровано на «тиск на «ХАМАС». Він додав: «Цей тиск буде збільшуватись, поки ми не досягнемо нашої цілі».

З іншого боку, член політбюро «ХАМАС» Іззат аль-Рішк заявив, що «ХАМАС» готовий нанести поразку єврейським силам, якщо вони увійдуть у сектор Газа». Він також додав: «Якщо Нетаньяху вирішить ввести наземні війська в Газу сьогодні ввечері по суші, то опір буде готовий».

Коментар: О, шейх аль-Азхара, це усе, що Ви можете сказати у своє виправдання перед Аллахом і Ісламською Уммою? Де ваше звернення до мусульманських армій, щоб вони викоренили це потворне єврейське утворенні із земель благословенної Палестини?!

Чого чекає член політбюро «ХАМАС» Іззат аль-Рішк від тих, хто не наважується підтримати мусульман Гази?! Маючи силу, якої досить, щоб знищити єврейське утворення, ви будете продовжувати відповідати словами на війну?!

О, мусульмани! Звертайтесь до армій, щоб вони викоренили окупаційне утворення і встановили Халіфат. О, мусульмани, застерігайте їх від покарання Всевишнього Аллаха за те, що вони не відповіли на крики жінок і дітей, які перебували від завалами бомбардувань. Нагадайте їм слова Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуррахман Абдуллах
Глава відділу публікацій і архіву ЦІО Хізб ут-Тахрір
16 Раби ус-сані 1445 р.х.
31 жовтня 2023 р.

Головне меню