Рішення, прийняте за 10 хвилин, звільнить усю Палестину

Рятувальники витягують дитину з-під уламків будівлі, яка постраждала внаслідок авіаудару Ізраїлю в Хан-Юнісі на півдні сектора Газа у вівторок. Фотографія: AFP/Getty Images

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В секторі Газа кожні десять хвилин вбивають дитину («CNN», 6 листопада 2023 р.).

Коментар: Діти Гази вшанувались честі бути серед шахідів цієї Умми, їх смерть принизила володарів сили і влади, принизила тих, хто підвів їх і залишив без допомоги.

Увесь світ є свідком, що відповіддю на жорстоку різанину в Газі стала відправка ліків, продовольства і води! Що іще гірше, так це те, що мусульманські армії займаються доставкою, вони прибувають в сектор Газа і покидають його, вони привозять цю допомогу із Єгипту через КПП «Рафах» у складі наземних конвоїв і через повітря на йорданських літаках! Ці армії повинні захищати людей, стримувати і атакувати ворога, перевозити боєприпаси і поранених, а не чекати політичного рішення Заходу про припинення вогню, у той час як окупанти продовжують вбивати людей! З іншого боку, уряди, як західні, так і арабські, забезпечують сіоністів зброєю, паливом, підтримують з землі, повітря і моря, вони розчищають їм дорогу, щоб ті могли вбивати муджахідів і мирних жителів!

Таким є положення мусульман, сьогодні їх правлячі режими вбивають їх раніше ворогів. Проблеми Ісламської Умми висвітлені на увесь світ на тлі відсутності Праведного Халіфату, правління в якому буде цілком відповідати Ісламу. Армія Халіфату буде реагувати на будь-яке пригноблення мусульман, і тоді вороги не наважаться навіть дивитись у наш бік.

Позиція, яку повинен зайняти правитель, полягає в тому, щоб об’явити джихад і очолити мусульманські армії для надання допомоги Газі і звільнення Палестини. О, армії мусульман! Ви — надія Ісламської Умми, ви повинні підтримати своїх братів! Якщо ж ви відвернетесь, то ж Аллах покарає вас і замінить вас іншими! Хто із вас надасть допомогу, хто із вас удостоїться цієї великої честі? Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُواْ فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلاَّ قَلِيلٌ * إِلاَّ تَنفِرُواْ يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلاَ تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ми вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите в похід, то Він піддасть вас тяжким стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатен на усіляку річ» (9:38,39).

Рішення полягає в тому, щоб лідери мусульманських армій вирвались із рук режимів і скерувались до звільненню Палестини. Це рішення займе менше десяти хвилин!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Марьям Абдуллах
25 Рабі ус-сані 1445 р.х.
9 листопада 2023 р.

Головне меню