КСА та ОАЕ — партнери єврейського утворення у війні з сектором Газа

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Окупанти в районі Аль-Сафтаві на півночі сектора Газа нанесли удар по школі, в якій були розміщені тисячі переміщених осіб. В результаті удару загинуло принаймні 50 людей, із них — діти (03.11.2023).

Коментар: Бомбардування Гази не припиняються з 7 жовтня, а арабські і мусульманські правителі не здійснюють нічого, окрім засуджень! Ти часом, ОАЕ пішли далі, надавши політичну і матеріально-технічну підтримку єврейському утворенню, сприяючи створенню американських військових баз. Більше того, згідно повідомленням, опублікованим каналом «France 24», ВВС ОАЕ навіть надавали військову підтримку єврейському утворенню, беручи участь у війні в Газі!

З іншого боку, родина аль-Сауда заборонила підтримку Палестини навіть молитвами і підняттям прапору, не говорячи вже про вихід на демонстрації у підтримку дітей Гази, як це відбувається сьогодні по усьому світу! Більше того, саудівські правителі організували фестиваль танців і розпусти в Ер-Ріяді і скликали в країну Двох Святинь розпусні танцювальні групи з усього світу, у той час як Газа палає від вогню бомбардувань! І це при тому, що королівство має прямі кордони з єврейським утворенням!

Євреї не наважились би проливати нашу кров, якщо б не відчували безпеку від оточуючих їх режимів в мусульманських країнах, які з самого початку були створені для захисту єврейського утворення і позбавлення мусульман можливості підтримати своїх братів в Палестині. З кожним днем зрадництво режимів стає усе більш явним. Очевидно, що звільнення Палестини почнеться зі звільнення наших країн від ганебних і підлих режимів, які були встановлені колонізатором для захисту і збереження своїх інтересів.

О, мусульмани! Шлях до порятунку ясний і однозначний, і це скинення існуючих режимів в мусульманських країнах і створення на їх руїнах Праведного Халіфату. Цього можна досягти за допомогою об’єднання Умми навколо гідних генералів, які усунуть режим і передадуть владу щирим синам Умми, які будуть правити тим, що ниспослав Аллах. І тоді злочинне єврейське утворення втече, перш ніж до нього вирушить армія Праведного Халіфату.

О, мусульмани! Весь Захід об’єднався, щоб підтримати єврейське утворення і не допустити вашого об’єднання, встановлення Халіфату! О, мусульмани, мобілізуйте свої армії і виходьте битись, щоб надати допомогу своїм братам арам в Благословенній Палестині, куди був перенесений Посланець Аллаха ﷺ. Всевишній Аллах сказав:

وَقَاتِلُواْ الْمُشْرِكِينَ كَافَّةً كَمَا يُقَاتِلُونَكُمْ كَافَّةً

«Бийтесь з многобожниками усі разом, подібно тому, як вони б’ються усі разом проти вас» (9:36).

وَاللهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Базіб, Ємен
22 Рабі ус-сані 1445 р.х.
6 листопада 2023 р.

Головне меню