Йорданський правитель-зрадник надав свою територію для американців

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Арабська хартія прав людини в Великобританії заявила, що Йорданія дозволила використання своєї території для транспортування важкої військової техніки і американських спецназівців на окуповані території. Хартія закликала уряд Йорданії дотримуватись заявленої ним політики і протистояти війні, яку веде єврейське утворення!

Коментар: Клянусь Аллахом, правитель Йорданії, так званий «Хашимітський хранитель», скоїв безпрецедентне зрадництво, дозволивши Америці забезпечувати окупантів боєприпасами і важкою технікою. Він надав свою територію, щоб невіруючі могли бомбардувати мусульман, руйнуючи і вбиваючи!

Цієї бездіяльності і навіть співучасті у вбивстві мусульман досить, щоб правитель Йорданії стояв перед стягом зрадництва в Судний день, адже Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لِكُلِّ غَادِرٍ لِوَاءٌ يَوْمَ الْقِيَامَةِ يُرْفَعُ لَهُ بِقَدْرِ غَدْرِهِ، أَلَا وَلَا غَادِرَ أَعْظَمُ غَدْراً مِنْ أَمِيرِ عَامَّةٍ

«В день Воскресіння у кожного віроломного опиниться стяг, який піднімуть відповідно ступеня його віроломства, і, воістину, ніхто не проявляє більшого віроломства, аніж той, хто править людьми».

Звернення до сьогоднішніх мусульманських правителів, таких як правитель Йорданії, Єгипту та до них подібних, вже не має ніякого сенсу. Їх зрадництву по відношенню до Аллаху і Його Посланцю ﷺ немає рахунку, більше того, вони позбавлені честі, мужності і людяності. Вони продали своє Майбутнє життя за швидкоплинні насолоди цього світу. Сьогодні, як ніколи, ми повинні звертатись до Умми та її армій з закликом скинути цих зрадників і привести до влади тих, хто боїться Аллаха і слідує Його Шаріату!

Безумовно, серед офіцерів наших армій є ті, в чиїх жилах кипить кров, коли вони бачать страждання мусульман сектору Газа! О, володарі пошани, вставайте заради Аллаха! Вставайте і виступайте уперед, щоб ми могли змити цю ганьбу з нашої Умми! Клянусь Аллахом, ви знайдёте нас за своєю спиною, ми підтримаємо вас і не відступимо!

О, армія Йорданії! Чому ви мовчите перед вашим правителем, або ж ви згодні, щоб ваші руки заплямувались кров’ю дітей Палестини?! Або ж ви згодні, щоб земля Йорданії, яка була завойована кров’ю мусульман, перетворилась в землю зрадництва?! Ми сподіваємось, що ви не згодні, так встаньте заради Аллаха і покажіть свій гнів! Встаньте, адже смерть на шляху Аллаха краще, аніж життя у приниженні і підкоренні!

О, Аллах, ми повержені, надай нам допомогу! О, Аллах, наші серця не витримують жахливі страждання наших братів і сестер, о, Аллах надай Свою милість, адже Ти — Милостивий! О, Аллах, віддали від нас лиха і дай нам халіфа, за спиною якого ми зможемо захищатись і битись. Амін.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хаджар аль-Якубі
15 Раби ус-сані 1445 р.х.
30 жовтня 2023 р.

Головне меню