Не існує незалежних арабських держав, і якщо держава Палестини повинна народитись під керівництвом США, вона стане іще одним рабським утворенням

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 15 листопада президент Палестинської адміністрації Махмуд Аббас виступив з довгою заявою, присвяченою 35-й річниці Палестинської Декларації Незалежності.

«Сьогодні, в день річниці Декларації Незалежності, я звертаюсь до вас, коли усі ми стикаємось з варварською військовою агресією, відкритим геноцидом проти нашого народу в секторі Газа і на Західному березі, включаючи аль-Кудс, нашу вічну столицю. Стикаємось з бійнею, яку організувала окупаційна держава на очах усієї світової спільноти, з метою придушення... нашої волі, щоб вирвати нашу національну присутність в наших же землях, землях наших отців і пращурів, на яких наш народ живе більше шести тисяч років...», — сказав він.

Коментар: Аббас жорстко провалився в своїх зусиллях «підтримати» палестинців. Незалежність, про яку він говорить, перевищує кордоні фантазії. Після військової операції «ХАМАС» 7 жовтня Аббас був квапливим у засудженні цієї атаки і в підтримці права сіоністського утворення на самооборону, тим самим відкриваючи двері для вбивства більше аніж 11 тисяч громадянських в секторі Газа. Аббас так само не зволікав із заявою про свою готовність взяти під контроль сектор Газа, якщо сіоністське утворення за допомогою США зачистять Газу від «ХАМАС», знов-таки дав зелене світло для вчинення масових вбивств і руйнувань в Газі. Разом з «Організацією Звільнення Палестини» (ОЗП) він неодноразово підкреслював, що вони одні представляють палестинський народ, але у них немає нічого, що можна запропонувати народу Гази. Швидше, з такою заявою вони схожі на собак, які ричать, що тільки вони можуть вийти з-за столу, щоб облизати кістки, коли їх хазяї вже наїлись м’яса.

Декларація про незалежність народилась 15 листопада 1988 року після того, як була прийнята більшістю голосів законодавчого органу «ОЗП». «ОЗП» була проголошена «єдиним законним представником палестинського народу» під час саміту Ліги арабських держав в 1974 році. Та ж Ліга арабських держав, до складу якої на дану мить входить 22 члени, бездіяла, спостерігаючи за різаниною в Газі і потискаючи руку держсекретарю США Блінкену, занятому забезпеченням свободи дій для сіоністів заради помсти за поразку останніх перед сотнями бійців, які вибрались із концтабору під відкритим небом під назвою Газа.

Ці віроломні арабські державі зі своїми дорогокоштуючими арміями отримали вказівки від Блінкена, який називав їх «партнерами», хоча насправді вони набагато нижче статусом. Жодна із цих держав не є незалежною, і якщо США вирішать, що повинна з’явитись «держава Палестина» в секторі Газа і на деяких ділянках землі на Західному березі, то вона буде іще однією державою-рабом, створеним для захисту сіоністського утворення.


Спеціально для віщання Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Абдуллах Робін
7 Джумада аль-уля 1445 р.х.
21.11.2023 р.

Головне меню