Звільнення Палестини почнеться зі звільнення Йорданії, Єгипту, Туреччини…

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Генеральний секретаріат Національних свят Султанату Оман об’явив, що програма 53-ї річниці національного свята, яка припадає на 18 листопада, буд обмежена військовим парадом і підняттям прапору Султанату на знак солідарності з палестинським народом.

Коментар: За останні тридцять років Ісламська Умма пережила поворотні моменти в своїй історії, починаючи з війни в Перській затоці в 1990 році, потім війни в Афганістані в 2001 році, війни в Іраку в 2003 році, а потім арабська революція в 2010 році, і тепер — події 7 жовтня 2023 року, а що далі? Спільний чинник, який об’єднує усі ці події, — це зрадництво правителів мусульман.

Палестина — одна із окупованих мусульманських земель. Окуповані землі необхідно звільнити, а це можливо тільки за допомогою армії, тому що на силу треба відповідати силою. Будь-які інші дії вважаються марними. Надання гуманітарної допомоги, будівництво лікарень, відкликання посла і т.д. — усе це є зрадництвом перед Аллахом, Його Посланцем ﷺ і віруючими. Замість військових парадів в Султанаті Оман, ОАЭЕ та інших країнах ці літаки, військові кораблі і танки повинні бути відправлені в Палестину у відповідь на слова Всевишнього Аллаха:

وإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомоги» (8:72).

Якщо у кого і були сумніви відносно правителів, то події 7 жовтня відкрили очі усім, що мусульманські правителі є зрадниками. Зрадниками по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ і віруючим. Вони — сторожові пси Заходу, які вийшли із того ж черева, в якому було створено єврейське утворення. Вони для нас мертві, єдиний наш обов’язок перед ними — поховати їх! Ми — не від них, а вони — не від нас, вони подібні сину Нуха (а.с.), який був сином пророка по крові, але не був членом його родини.

Звільнення Палестини відбудеться після звільнення Йорданії, Єгипту, Туреччини... Єврейське утворення — це тінь правлячих режимів в мусульманських країнах, якщо зникне об’єкт, зникне і його тінь. Те, без чого неможливо виконати обов’язкове, само є обов’язковим.

ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبَابَ فَإِذَا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غَالِبُونَ وَعَلَى اللهِ فَتَوَكَّلُوا إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ

Увійдіть до них через ворота. Коли ви увійдете туди, ви неодмінно отримаєте перемогу. Уповайте тільки на Аллаха, якщо ви є віруючими» (5:23).

О, мусульмани, ми закликаємо вас, чи дасте ви відповідь?


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Джабір Абу Хатир
28 Рабі ус-сані 1445 р.х.
12 листопада 2023 р.

Головне меню