Прийшов час для кращого джихаду!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що «країни усього регіону, а також країни усього світу хочуть працювати зі Сполученими Штатами і шукають американського лідерства в кризі». За словами Блінкена, сюди входять навіть країни, які можуть не погоджуватись з політикою Сполучених Штатів. США більше рішуче налаштовані, аніж коли-небудь раніше, щоб взяти лідерство у вирішенні конфліктів (агентство «Анадолу»).

Коментар: Слова держсекретаря США у черговий раз підтверджують і так очевидне зрадництво Ердогана та інших правителів мусульманських країн. Ми і раніше були свідками подібних заяв колонізаторів,як вони встановлювали свою справедливість в Сирії, Афганістані, Східному Туркестані, Кашмірі та в інших мусульманських країнах. Бездіяльність правителів наших країн є доказом їх зрадництва.

Лідери усіх мусульманських країн на чолі з Ердоганом перебувають по один бік, а Умма — по інший. Їх прагнення і зусилля скеровані в одному напрямку, у той час як прагнення і зусилля Умми — в іншому... Їх цілі і цілі Умми кардинально відрізняються.

Ердоган — як і інші правителі — не відповів на вимоги Умми, але він вимагає, щоб запеклий ворог Ісламу вжив заходів у відношенні Гази! Це відбувається тому, що він, як і інші маріонеткові правителі, не стоїть на боці інтересів Ісламу і мусульман, а, швидше, прагне захистити інтереси невірних держав та їх сил. Ердоган та до нього подібні вважають колонізаторів єдиними законодавцями. Маріонеткові правителі мусульман у якості лідера взяли ворогів Ісламу замість Посланця Аллаха ﷺ. Через цю причину вони ігнорують приписи Ісламу, звертаючись за рішеннями і керівництвом до найзапекліших ворогів Ісламської Умми. Правителі мусульман взяли на себе обов’язок тримати в полоні нащадків Османського Халіфату, тероризувати вчених та імамів, які говорять правду, тримати армії в застінках під назвою казарми, і охороняти наші землі, які були окуповані невірними і перетворені у в’язниці під відкритим небом.

У той час, як Умма і віддані їй вчені та імами в Туреччині, Саудівській Аравії та в інших країнах мусульман вимагають, щоб армії вжили заходів проти сіоністських окупантів, ці тирани залишають їх безпорадними і одинокими. Правителі мусульман практикують усі види утискання, щоб примусити замовчати вчених, які говорять істину і спонукають Умму діяти згідно з рішеннями Ісламу. Вони проводять політику переслідування, залякування і затуляння ротів, вони відсторонюють вчених та імамів від посади, арештовують і навіть виносять смертний вирок. У той час як мусульмани бойкотують єврейську продукцію, Ердоган і його партія («АКР») відправляє тонни продукції (від сталі до продовольства) окупаційному сіоністському режиму кожного дня.

Джихад мусульман Гази, їх віра, терпіння і стійкість перед лицем сіоністського окупанта руйнують плани і зривають маски з маріонеткових правителів. У той час як мусульмани Гази б’ються голими руками проти ворога, мусульмани Туреччини та інших частин світу так само б’ються своїми язиками проти пригноблення. Той, хто не в змозі зробити і цього, виражає свою ненависть в серці через бойкот продукції, пов’язаної з сіоністським режимом. І немає сили, яка може завадити їм в цьому джихаді. Їх лідер — не Америка і не маріонеткові правителі, які їй служать… навпаки, їх лідером є Мухаммад ﷺ — Пророк і Посланець Всевишнього Аллаха, який був посланий як милість для світів. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

أَفْضَلُ الْجِهَادِ كَلِمَةُ عَدْلٍ عِنْدَ سُلْطَانٍ جَائِرٍ

«Кращий джихад — справедливе слово, сказане несправедливому правителю» (Абу Дауд, Тірмізі, ан-Насаі, Ібн Маджа).

Тарік ібн Шихаб передає, що якось один чоловік спитав Пророка ﷺ, помістивши свою ногу в кожане стрем’я: «Який джихад є найкращим?», — на що Пророк ﷺ сказав:

كَلِمَةُ حَقٍّ عِنْدَ سُلْطَانٍ جَائِرٍ

«Слова істини перед несправедливим правителем» (Ан-Насаі).

О, мусульмани! Поки ваші брати б’ються на Благословенній землі Палестини, чи залишитесь ви осторонь від кращих справ?! Ці жорстокі, зрадницькі і корумповані правителі напевно будуть спричиняти на вас сильний тиск. Тим не менш, якщо ви не підтримаєте своїх братів, то Всевишній Аллах не надасть Своєї допомоги. Ця допомога — в лиці щирих солдатів армій мусульман. Сили невір’я об’єднались проти Ісламу і мусульман, і тільки Халіфат, правлячий на основі Корану і Сунни, здатен надати їм відсіч.

Ця держава знов об’єднає усі ісламські землі і народи під одним стягом, вона створить армію небаченої чисельності і сили, яка складається із муджахідів, серця яких наповнені вірою. З дозволу Всевишнього Аллаха, таким буде Другий Праведний Халіфат. Обов’язок кожного мусульманина — викинути маріонеткових правителів на звалище історії і закликати володарів сили до підтримки релігії Аллаха, щоб отримати велику перемогу. Звичайно, у першу чергу, це стосується наших вчених, які говорять правду і не бояться звинувачень, ми ж не повинні залишати їх наодинці перед несправедливим правителем. Ми прагнемо стати свідками того, як втілиться обіцянка Всевишнього Аллаха, надана нам і усьому людству. І ось зараз настав час для кращого джихаду — сказати слово істини перед несправедливим правителем.


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Зухра Малік
14 Джумада ас-сані 1445 р.х.
27 грудня 2023 р.

Головне меню