Наші мученики — в Раю, а їх вбиті — у Вогні. Народний рух потребує організації і координації

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У неділю 24 грудня армія єврейського утворення повідомила про загибель 152 солдатів за час наземної операції в секторі Газа. В заяві пояснюється, що дев’ять солдатів загинуло в суботу в боях в секторі Газа, і ці втрати є одними із найбільших з миті початку наземної атаки 27 жовтня.

Коментар: Війна на винищення в секторі Газа, де сіоністські сили продовжують бомбардувати міста і провінції півночі і півдня сектора, триває 78 днів. Незважаючи на це, палестинський опір продовжує битись проти армії іудеїв і найманців в її лавах... Героїчний палестинський опір триває, незважаючи на нестачу техніки і спорядження, незважаючи на голод і спрагу. Незважаючи на рани і біль, муджахіди продовжують чинити опір і знищувати сили сіоністів. Незважаючи на злочини євреїв проти беззахисного цивільного населення сектора Газа, муджахіди продовжують свій опір, записуючи свої імена золотими буквами в історію.

Арабські режимі як і раніше проявляють недбалість і зрадництво по відношенню до Умми та її святинь. Вони смиренно підкоряються волі сьогоднішніх хрестоносців, очолюваних Америкою. Вони продовжують захищати кордони єврейського утворення, не дозволяючи мусульманам підтримати їх братів в Палестині. В інтересах західних країн арабські режими сприяють розколу у роздробленості серед народів регіону, щоб не допустити єднання Умми!

Щодо Ердогана, то він продовжує лицемірити, потайки забезпечуючи євреїв продовольством і пропускаючи через свою територію азербайджанський газ в єврейське утворення. Але у цей же час він промовляє гучні заяви на підтримку Гази і руху опору. Хвала Всевишньому Аллаху, який розкрив благородному турецькому народу реальність Ердогана і цього режиму. Президент Ердоган і його партія використали любов турок до Ісламу і обманювали їх протягом 20 років, але сьогодні усі маски зняті. Турецький народ усе більше усвідомлює, що Ердоган використовує гасла Ісламу лише для того, щоб перемогти на виборах і залишитись при владі.

Триваючі масові вбивства і військові злочини проти мусульман Палестини, постійне зрадництво з боку правителів, режимів арабських і мусульманських країн, повна тиша з боку армій мусульман, відсутність свідомого народного руху, відсутність координації між впливовими представниками Умми, включаючи партії, рухи, вчених і мислителів, — на жаль, усе це призвело до сьогоднішньої слабкості і приниженню. Питання в тому, як довго Умма буде перебувати в такому положенні?! Або ми чекаємо, коли невіруючі нададуть нам план для народного повстання?!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Фарадж Мамдух
13 Джумада ас-сані 1445 р.х.
26 грудня 2023 р.

Головне меню