Німеччина — військовий партнер сіоністів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Прем’єр-міністр єврейського утворення Біньямін Нетаньяху подякував канцлеру Німеччини Олафу Шольцу за відмову Берліну від звинувачень, вислуханих Міжнародним судом про те, що «Ізраїль» коїть геноцид в секторі Газа.

Коментар:

Злочини євреїв проти мусульман сектора Газа викликали обурення по усьому світу, люди в усіх куточках світу протестували проти єврейського утворення, засуджуючи скоювані звірства. Нам не треба доводити їх злочини — вони ясні як сонце серед білого дня. Більше того, євреї відкрито погрожували скинути ядерну бомбу на сектор Газа! Єврейський міністр по справам спадщини Аміхай Еліяху на початку листопада минулого року закликав вбити усіх, хто відноситься до «ХАМАС» і Палестинської автономії, а також скинути ядерну бомбу на сектор Газа, де потім встановити нові поселення. Хіба не вважається геноцидом мученицька смерть понад 10 тис. дітей і 23 тис. дорослих після 100 днів війни в секторі Газа?! Хіба не вважається геноцидом знищення понад 70% цивільної інфраструктури, включаючи лікарні?!

Щодо Німеччини, то це колоніальна держава, а її нацистська і колоніальна історія — один із найогидніших типів західного колоніалізму. Наприклад, в інтерв’ю німецькій газеті «Tagesspiegel» посол Танзанії розповів про повстання «Маджи-Маджи» проти німецького колоніалізму в 1905–1907 роках, в ході якого німецькими силами було вбито понад 250 тис. представників повстання. Німеччина також визнала геноцид проти племен Гереро і Нама під час колонізації Намібії, і вона зобов’язалась виплатити один мільярд євро у виді допомоги з метою розвитку країни.

Коли президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр відвідав єврейське утворення і зустрівся з його тодішнім прем’єр-міністром Нафталі Беннеттом, Беннетт похизувався:

«Я вбив багато арабів в своєму житті, і у мене немає з цим проблем».

Штайнмайєр захищав єврейських чиновників від переслідування Міжнародним кримінальним судом (МКС) по звинуваченню у скоєнні військових злочинів; він підкреслював, що «позиція уряду Німеччини полягає в тому, що МКС не володіє юрисдикцією в цьому питанні, оскільки не існує палестинської держави». Як нібито захист прав людини залежить від наявності у неї держави!

Щодо палестинського питання, то в історії згадується, що невелика група німців була вигнана із Лютеранської Церкви в 1858 році через свої переконання, які суперечили Церкві. В 1861 році вони організувались заново під назвою «Храмове суспільство» (Тамплієри) і почали створювати поселення в Палестині. Перша колонія була заснована в 1866 році недалеко від Назарету, а в 1869 році вони заснували колонію в Хайфі. За цим послідували іще три колонії, включаючи Рефаім біля Старого міста в Єрусалимі в 1873 році (цей район досі відомий як «Німецька колонія»). Тамплієри сподівались перетворити Палестину в протестантську державу і розраховували, що вона буде передана Німеччині наприкінці війни 1877–1878 років.

Щодо підтримки єврейського утворення з боку Німеччини, то вона була виражена колишнім міністром оборони єврейської армії Ехудом Бараком в газеті «Der Spiegel» в 2012 році. Він заявив, що німцям треба «пишатись» тим, що вони забезпечили існування єврейського утворення на «багато років».

Це невеликий огляд колоніальної історії Німеччини та її ставлення до Ісламу, мусульман і людству у цілому. Її нацистська історія — це ганьба,написана кров’ю невинних людей. Німеччина є співучасником єврейського утворення в його злочинах, і вона нічим від нього не відрізняється. Ми так само не забудемо її позицію у боснійській війні!

Підбиваючи підсумки, можна сказати, що Німеччина — одна із злочинних колоніальних держав, і її історія — тому підтвердження. Тільки лише держава, заснована на принципах Ісламу, зупинить цих злочинців та їх пособників. З дозволу Всевишнього Аллаха, Ісламська Держава неодмінно відновить джихад в самому серці старого континенту на тлі слабкості і жалюгідності його політиків.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хасан Хамдан
5 Раджаба 1445 р.х.
17 січня 2024 р.

Головне меню