Яка ганьба приймати у себе держсекретаря голови тероризму!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Держсекретар США Ентоні Блінкен відвідав Туреччину на початку свого турне по Близькому Сходу. Після зустрічі з міністром іноземних справ Хаканом Фіданом його прийняв президент Реджеп Ердоган.

Коментар:

Блінкен відвідав Туреччину удруге у межах свого візиту на Близький Схід після початку війни в Газі 7 жовтня 2023 року. Блінкен, який під час свого візиту зустрівся тільки з міністром іноземних справ Хаканом Фіданом, цього разу також провів зустріч з президентом Ердоганом.

Темами обговорення на зустрічі були вступ Швеції до НАТО і продаж Туреччині 40 винищувачів F-16. Слід зазначити, що Сполучені Штати спричиняють тиск на Туреччину, щоб не затримувати приєднання Швеції до НАТО. Згідно повідомленням ЗМІ, основною темою зустрічі була ситуація в Газі. Міністр Фідан підкреслив необхідність негайного припинення вогню і безупинної доставки гуманітарної допомоги в Газу, а також закликав якомога швидше розпочати переговори по рішенню щодо створення двох держав.

Прийом держсекретаря терористичної держави є справжньою ганьбою! Яка ганьба: турецький уряд потискає закривавлену руку голові тероризму — Америці, яка усіма силами підтримує окупаційне єврейське утворення, яке продовжує різанину палестинських мусульман. Більше того, міністр іноземних справ Туреччини Хакан Фідан запропонував рішення про створення двох держав. Це злісний американський план, його реалізація є зрадництвом у відношенні благородного опору мусульман Гази!

Уряд намагається зробити так, щоб слова лунали гучніше дій. Він намагається кормити мусульман Гази тільки словами і рятувати їх від бомб теж словами! Попри усі вимоги мусульман Туреччини про призупинення усіх дипломатичних і торгових відносин з єврейським утворенням і відправки армії в аль-Аксу, уряд залишається глухим, він ніяк не реагує на ці заклики. Навпаки, він підтримує дипломатичні і торгові відносини з варварським окупаційним єврейським утворенням, яке продовжує геноцид мусульман. Замість того, щоб припинити торгові зв’язки, влада робить протилежне, нарощує їх, продовжуючи відправляти кораблі з паливом і продовольство в порти єврейського утворення.

Уряд, який підживлював окупаційне єврейське утворення за допомогою відправлених ним кораблів, прирік мусульман в секторі Газа на голод і страждання. Коли питання відправки кораблів до єврейського утворення було розкрито, уряд спробував уникнути відповіді, заявивши, що ці кораблі належать приватним компаніям і не мають ніякого стосунку до держави!

Уряд, який докладає величезних зусиль для досягнення американських інтересів в регіоні, грає роль страуса, ігноруючи атаки і переслідування у відношенні мусульман. Уряд ув’язнив свою армію у тюрмі під назвою казарма, коли встало питання про необхідність вторгнення до Гази для її звільнення і вигнання єврейського утворення з Благословенної землі. Але з іншого боку, уряд, не вагаючись, відправляє армію до багато інших регіонів, коли цього вимагають американські інтереси!

Суть того, що відбувається, полягає в тому, що честь і гідність мусульман не можуть бути захищені цими жалюгідними правителями, які дивляться на звірства євреїв і не докладають жодних зусиль, щоб їх зупинити! Вигнати окупанта і стоячого за ним колонізатора зможуть тільки праведні халіфи, які цінують кров, гідність і честь мусульман як свою власну!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Йилмаз Челік
4 Раджаба 1445 р.х.
16 січня 2023 р.

Головне меню