Чи не час діяти, Ердоган?!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міністр іноземних справ Туреччини Хакан Фідан заявив, що «Ізраїль» тримає жителів Гази в заручниках. І, здається, Тель-Авів, «не у захваті» від припинення вогню в секторі Газа («Аль-Джазіра»).

Коментар:

З самого початку подій в Газі ми бачили, як турецький уряд, представлений президентом, членами уряду і міністром іноземних справ, постійно виходить на публіку, щоб роз’яснити нам картину того, що відбувається, як і так може зрозуміти навіть дитина. Вони розповідають про страждання палестинського народу, проти якого кояться військові злочини, і що сіоністське утворення є окупантом, і що ми повинні покласти цьому край через Організацію Об’єднаних Націй. Вони також розповідають, що піднімали це питання з Європою, як нібито Туреччина не має ваги на міжнародній арені і не володіє однією із найсильніших армій у світі! Щодо сирійського питання, то вони вбивають, грабують і вчиняють врозріз з Ісламом!

Сьогодні міністр іноземних справ вийшов до них і сказав, що жителі Гази перебувають у в’язниці і піддаються переслідуванню! Якщо б ви були чоловіками, які бояться Аллаха, ви б використали свою військову міць для підтримки Палестини і захисту жителів Гази.

Єврейське утворення було зганьблено групою муджахідів, які заради Аллаха виступили проти окупанта, маючи незначну зброю. Вони зганьбили правителів мусульман і завадили їх планам! І ось ви оповіщаєте про нові події при тому, що у вас є військова і політична міць!

З початку війни ми не чули від вас нічого, окрім «ми спробуємо … ми засуджуємо … ми протестуємо …». Сьогодні ви показали своє зрадництво, ваш народ не буде задоволений вами, поки не скине вас! Десятиріччями ви піднімали питання Палестини, говорячи, що це червона лінія, місця перенесення Посланця Аллаха ﷺ, що ви не відмовитесь від того, що принесе користь Палестині та її народу. Хоча насправді усе це виявилось брехнею, ви просто маніпулювали почуттями мусульманських народів!

Незважаючи на наявну військову і політичну силу, ви не вирушили з місця, щоб зупинити вбивства жителів Гази! Більше того, ви підтримуєте єврейське утворення під приводом торгових відносин, які ми не можете розірвати!

Іслам не приймає подібне, Ердоган! Іслам не дозволяє мати відносини з ворожими країнами, і вимагає розірвати їх, включаючи торгівлю! Але ви не тільки не припинили відносини, а навпаки, збільшили торгівлю, щоб компенсувати втрати євреїв, викликані діями відважних муджахідів, які привели в жах це єврейське утворення.

Історія запам’ятає вас зрадниками, ви не підтримали народ Гази і кинули на загибель Ісламську Умму. Всевишній Аллах неодмінно спитає вас про це в Судний день! Якщо буде на то воля Аллаха, ми надамо вас суду в цьому світі!

Сьогодні відомі зрадники і агенти, які займають вищі чини в країнах мусульман. Їх роль полягає в придушенні мусульман і в запобіганні відродження ісламської держави — Халіфату! Але рано чи пізно з’явиться той, хто скине їх з престолів і викине на смітник історії!

О, мусульмани! Не обманюйтесь їх словами, а дивіться на їх вчинки, вони намагаються лестити вам, при цьому не мають власної думки. Вони чекають зеленого світла від своїх хазяїв, перш ніж зробити крок — засудити, підвищити голос і активізувати свої ЗМІ під брехливими гаслами для порятунку і підтримки Гази!

На початку операції «Наводнення аль-Акса» президент Туреччини Ердоган заявив, що він є гарантом для обох сторін і він зупинить цю війну. Але коли благородний опір жителів Гази зірвав усі їх плани, він зовсім забув свої слова, які по суті були просто марнослів’ям.

Сьогоднішня стійкість Гази показала усьому світу, що мусульмани здатні і не бояться протистояти пригноблювачу, оскільки Аллах є нашим захисником і покровителем. З дозволу Всевишнього Аллаха сонце Праведного Халіфату скоро зійде, і ми відновимо свої права.

Звертаючись до кожному щирому мусульманину, який прагне набути величі і гідності, а не приниження капіталізму, ми хочемо сказати: «Приєднуйтесь до Хізб ут-Тахрір для втілення законів Аллаха на землі в лиці Праведного Халіфату, щоб вивести людей із поклоніння рабам до поклонінню Господу рабів, від несправедливості капіталізму та інших вигаданих людиною ідей до справедливості Ісламу!».

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О, ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Дарін Шанті
26 Раджаба 1445 р.х.
7 лютого 2024 р.

Головне меню