Ні сорому, ні совісті!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

«Euro News» опублікував статтю під назвою: «Терміново: президент Палестини закликає «ХАМАС» укласти угоду з «Ізраїлем», щоб запобігти новій Накбі».

Єврейська делегація покинула Каїр після переговорів про нову угоду про припинення вогню і звільнення заручників.

Деталі зустрічі не були об’явлені, проте за інформацією у ЗМІ, незважаючи на досягнення прогресу в деяких аспектах, деякі ключові питання залишаються невирішеними, наприклад, кількість палестинських ув’язнених, яких вимагає «ХАМАС».

Коментар:

Після більше 130 днів інтенсивних і безперервних бомбардувань сектора Газа президент Палестинської автономії усвідомив, що його народ піддається жорстким атакам, які виходять за межі стандартів геноциду і етнічних чисток! Але його увагу привернуло те, що «ХАМАС» перешкоджає угоди про припинення вогню в секторі Газа «для запобігання новій катастрофі». Але він забув, що вбивство мусульман в Газі і Палестині є результатом поразки і приниження угоди в Осло!

Необхідно нагадати голові Палестинської автономії, що той, хто приховує істину, є німим дияволом, а прибічник єврейського проекту — це говорячий диявол. Він не обмежився тим, що стоїть на боці єврейського утворення своїм мовчанням по відношенню до війни проти жителів сектора Газа, які піддаються усіляким можливим бомбардуванням. Більше того, він підтримує єврейське утворення і спричиняє тиск на муджахідів, щоб надати євреям «перемогу», навіть над беззахисними ув’язненими в окупаційних в’язницях.

Якщо у голови ПА є хоча б крапля розуму, то він повинен зрозуміти, що Захід побачив в ньому неспроможного гравця, у якого немає майбутнього. Він — як і решта усіх попередніх агентів і зрадників, — незважаючи на свою безмежну відданість, не отримає нічого хорошого від євреїв. Євреї — це народ, який зрадив Аллаха і Його посланців, і коли вони підносяться над яким-небудь народом, вони поширюють в ньому несправедливість і порочність. Доля усіх зрадників і агентів, — ганьба і приниження у цьому світі і муки в Пеклі в Наступному житті, якщо б вони тільки знали…

Істину сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إِذَا لَمْ تَسْتَحْيِ فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ

«Якщо ти не відчуваєш сорому, то роби, що хочеш».

Таким є положення наших правителів-зрадників!

Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва, є порятунком для усіх мусульман!

إِنَّ اللهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّان كَفُورٍ

«Воістину, Аллах оберігає тих, хто увірував. Воістину, Аллах не любить усіляких невдячних зрадників» (22:38).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Татар
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Туніс
6 Шабана 1445 р.х.
16 лютого 2024 р.

Головне меню