Король махає рукою, а Аміра рятує життя!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Йорданські ЗМІ поширили відеоролик, де король Абдалла II взяв участь в одній із операцій військово-повітряних сил (ВПС) країни по наданню гуманітарної допомоги сектору Газа. Це відбулось на тлі війни, яку веде «Ізраїль» проти цього регіону, за що йому пред’являли звинувачення у скоєнні злочинів проти людяності в Міжнародному Суді.

В цей же час в мережі поширився відеоролик, де доктор Аміра аль-Ассулі проявила сміливість і ризикувала своїм життям, щоб врятувати пораненого в околицях лікарні Насера в Хан-Юнісі на півдні сектора Газа.

Коментар:

З 7 жовтня 2023 року йорданська армія провела 13 гуманітарних операцій по наданню «допомоги» сектору Газа. У Йорданії є п’ять медичних закладів в Палестині, в тому числі — два польових шпиталі в секторі Газа, якими управляють йорданські військовослужбовці Королівської медичної служби.

Немає розбіжностей серед розумних людей, що ці так звані «героїчні» операції ні до чого не приводять. Це лише пропаганда йорданського уряду, щоб покращити свій імідж на тлі протестів на вулицях Йорданії, народ якої побачив масштаб зрадництва по відношенню до палестинського народу. Йорданський режим відправляє жалюгідну за обсягом медичну допомогу в повній координації з окупаційним утворенням, і в цей же час відкриває пропускні пункти товарам для євреїв, які надходять із Йорданії, ОАЕ та інших країн. Окрім того, йорданський уряд навіть заборонив одному із ресторанів вивіску «7 жовтня»!

Хіба король Абдалла не соромиться Аллаха і самого себе, коли махає рукою після того, як з повітря була скинута коробка з гуманітарною допомогою?!

Увесь світ є свідком масових вбивств, скоюваних єврейським утворенням в секторі Газа. Увесь світ бачить стійкість і терпіння жителів Гази, які ввірили свою долю Всевишньому Аллаху — єдиному, на Кого у них залишилась надія, адже Він найкращий Покровитель і Помічник.

Відеоролик, де доктор Аміра біжить під снайперським вогнем, щоб надати допомогу пораненому, є однією із сотень сцен героїзму і стійкості, які продовжують записуватись до книги діянь, як і зрадництво мусульманських правителів, особливо прикордонних країн. А разом з ними — «мексиканець» ас-Сісі, якого публічно викрив його хазяїн Байден, сказавши, що той перешкоджає гуманітарній допомозі. Навіть мови немає про солдатів і озброєння, мова — про вдоволення самих основних людських потреб, а цей злочинець і його «суверенна» держава перешкоджає навіть цьому!

Газа викриває усіх! Немає ніякого виправдання тим, хто шукає відмовок для цих правителів. Це урок для усіх, що порятунок лежить тільки через престоли існуючих режимів в мусульманських країнах!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хусамудіин Мустафа
4 Шабана 1445 р.х.
14 лютого 2024 р.

Головне меню