Солдати мусульманських армій ховаються за стінами, а солдати ворогів не можуть більше мовчати!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

На знак протесту проти триваючого геноциду проти народу Гази американський солдат на ім’я Аарон Бушнелл облив себе бензином і підпалив перед посольством єврейського утворення в Вашингтоні. На шляху до смерті він сказав, що більше не може бути співучасником вбивства невинних людей в секторі Газа, і його останніми словами були «Свобідна Палестина».

Коментар:

В 2010 році Мухаммад Буазізі підпалив себе на знак протесту проти несправедливості в Тунісі, що спровокувало повстання «Арабської весни», але зазнало невдачі з причини відсутності підтримки з боку армій. Сьогодні треба нове потрясіння, і воно вже трапилось. Прийшов час мусульманським арміям вирватись із своїх казарм, щоб врятувати те, що залишилось від Гази, і надати допомогу кожному пригнобленому мусульманину і усьому світу, який стогне від лицемірства капіталізму. Десятки тисяч жінок і дітей були спалені, розстріляні і розбомблені найбільш жорстокою і найбільш боягузливою армією на планеті, і єдиний солдат, який сказав «ні», — це американець! Де почуття сорому у солдат Єгипту, Йорданії та усіх інших мусульманських країн, чиї армії бездіють, незважаючи на свою чисельність і озброєння?! Американець Аарон Бушнелл не зміг далі жити, знаючи, що його уряд підтримує єврейське утворення і є співучасником щоденних масових вбивств в секторі!

О, солдати мусульманських армій! Хіба ви не бачите, що ваш уряд є співучасником в пролитті крові ваших братів і сестер в Газі, і що цей уряд за вашою підтримкою постійно проливає кров ваших же родин?! У вас є очі, щоб бачити, і вуха, щоб чути, але ви стали марними, як мумії в музеях, чиї душі давно покинули їх тіла. Ви дійсно вірите огидним гаслам ваших правителів та їх ЗМІ, які говорять вам, що мужність і честь полягають в тому, щоб побудувати високі стіни, які відділяють вас від ваших братів і сестер в Газі, а потім сховатись за ними?!

Повстаньте і будьте чоловіками, яких очікують сотні мільйонів мусульман! Халіфат — це єдиний спосіб зруйнувати кордони Сайкс-Піко, це єдиний шлях звільнення усього світу від гніту капіталізму. Ви дасте відповідь на заклик Байдена, Сунака і Шольца, який приведе вас до приниженню, або ж ви дасте відповідь на заклик Всевишнього Аллаха і Його Посланця ﷺ, який дарує вам велич?!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ * وَالَّذِينَ كَفَرُوا فَتَعْساً لَّهُمْ وَأَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ

«О, ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і утвердить ваші стопи. Загибель тим, які не увірували! Він зробить марними їх діяння» (47:7,8).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Робін
18 Шабана 1445 р.х.
28 лютого 2024 р.

Головне меню