Америка прагне коронувати єврейське утворення над арабськими і мусульманськими країнами!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що існує прогрес в нормалізації відносин між Саудівською Аравією і єврейським утворенням. Коментуючи перспективи нормалізації відносин, він зазначив:

«Строків (можливого звершення такої роботи) я назвати не можу, проте ми, як мені здається, наближаємось до точки, в якій у нас будуть домовленості».

Також Сполучені Штати ясно дали зрозуміти євреям, що повернення до стану, який існував до 7 жовтня, коли євреї вважали, що можуть досягти угоди з Саудівською Аравією без значного прогресу у питанні створення палестинської держави, не буде. В своїх нещодавніх поїздках по регіону держсекретар США підтвердив, що уряд «Ізраїля» повинен приймати «важкі» рішення і рухатись у напрямку рішення двох держав, якщо він хоче досягти нормалізації відносин з Саудівською Аравією і отримати підтримку арабських сусідів у забезпеченні безпеки і відновлення сектора Газа («CNN»).

Коментар:

Єврейське утворення не досягло заявлених цілей своєї хрестової кампанії проти сектора Газа і Палестини у цілому, але воно досягло набагато більшого іншим способом. Боягузлива єврейська армія не змогла повністю придушити опір, тому вона взялась за масові вбивства народу і руйнування інфраструктури сектора Газа. Єврейське утворення не змогло звільнити своїх полонених, але в обмін на це воно взяло в полон більше п’ятнадцяти тисяч людей із Західного Берега і іще більше із сектора Газа. Якщо припустити, що єврейське утворення серйозно має намір звільнити своїх полонених, а не використовувати їх у якості приводу для скоєння масових вбивств, то, судячи по його агресії і політиці випаленої землі, воно не зможе повернути своїх полонених, принаймні, живими, і це те, що лідери хрестового походу назвали «високими цінами». Щодо відновлення безпеки до рівня 7 жовтня 2023 року, то адже єврейське утворення знищило усі можливості для цього. Усі змовники готуються до створенню повністю роззброєного палестинського утворення, яке буде знаходитись під контролем Аббаса, сусідніх країн і міжнародних сил.

Єврейське утворення, користуючись американським покровительством, знехтувало усіма законами, нормами і принципами. Таким чином, Америка забезпечила євреям усі підстави для безладів і безчинств без усіляких наслідків в очах Ісламської Умми, її режимів і армій. Маріонеткові режими мусульманських країн взялись зберігати мовчання про злочини євреїв, вони зв’язали руки своїм арміям і затулили роти простому народу! На міжнародній арені єврейське утворення почало розглядатись як «американське утворення», яке вважає усіх, хто не підтримує його злочини, антисемітами, навіть якщо вони є його союзниками. В суботу 23 березня 2024 року міністр іноземних справ єврейського утворення Ісраель Кац піддав критиці генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша після його заяви про необхідність полегшити надходження гуманітарної допомоги в сектор Газа. Гутерріш після свого візиту на контрольно-пропускний пункт Рафах звинуватив «Ізраїль» в гуманітарній ситуації в Газі, на що Кац заявив, що «під його керівництвом ООН перетворились в антисемітський і «антиізраїльський» орган».

Після того, як єврейське утворення під міжнародним, регіональним і арабським покровительством досягло більшого, аніж воно мріяло, вбиваючи, руйнуючи, і вимушуючи до втечі, Америка винагороджує єврейське утворення за його злочини, відкривши шляхи для нормалізації відносин з Саудівською Аравією в серці мусульманського світу! Після усього цього деякі продовжують стверджувати, що «Ізраїль» не досяг того, що планував, і що він вийде із цього конфлікту проигравшим, але вони ігнорують усі його досягнення на політичному і регіональному рівнях. Ці голоси або не змогли правильно оцінити реальність, радіючи деяким дрібним досягненням і перебільшуючи їх, або вони намагаються приспати свідомість Умми і затьмарити громадську думку, щоб не допустити вибуху суспільства.

Здається, що Америці залишається лише коронувати єврейське утворення над арабськими і мусульманськими країнами подібно тому, як племена в Медині готувались до коронації Абдуллаха ібн Убайя ібн Салюля, перш ніж їх випередив Посланець Аллаха ﷺ. Якщо Умма не скине своїх правителів-зрадників і не вибере праведного халіфа, який об’єднає її під стягом Праведного Халіфату, слідуючи шляху Пророка ﷺ, то Америка випередить її і коронує т «Ізраїль» лідером над арабами і неарабами, а Нетаньяху об’явить про свою перемогу над Ісламською Уммою! Мусульмани повинні усвідомити своє положення і не обманюватись ілюзіями, створюваними ЗМІ, слугуючими Америці і «Ізраїлю» прямо чи косвенно, навмисно чи ні.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хиб ут-Тахрір
Білял Мухаджир, Пакистан
16 Рамадана 1445 р.х.
26 березня 2024 р.

Головне меню