Європа — співучасник у вбивстві невинних людей в Газі!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Британські активісти закликали уряд своєї країни припинити озброювати «Ізраїль» на тлі геноциду в секторі Газа. Вони заявили, що «ізраїльська» компанія по виробництву зброї «Elbit Systems», яка базується в Великобританії, продовжує відправляти Тель-Авіву зброю, яку він використовує проти палестинців!

Згідно нещодавньому розслідуванню французьких журналістів, Париж так само надає компоненти для боєприпасів, які використовуються «ізраїльською» армією проти сектора Газа.

Французькі сайти «Des Closes» і «Mars Actu» опублікували розслідування, яке вказує що Париж експортував в «Ізраїль» зброю через французьку компанію «Eurolinks», яка базується в Марселі. Вони також відправляють ремені М27 і металеві деталі, які використовуються для з’єднання патронів для автоматичних гвинтівок («Аль-Джазіра»).

Коментар:

Європа довела свою причетність до злочинів в секторі Газа, вони в одному ряду з США і сіоністами, незважаючи на лицемірні заяви, які європейці роблять час від час, щоб обілити своє обличчя!

Вони вважають окупацію неминучою для збереження своїх інтересів і запобігання появі Ісламської Держави, якої вони так бояться. Тому вони підтримують єврейське утворення усім необхідним для вбивства старих, жінок і дітей!

Жалюгідна позиція лідерів Європи і Америки і їх співпраця зі злочинцями викликали масове незадоволення. На Заході пролунало багато голосів, яких ми раніше не чули, засуджуючих злочинність і відсутність людських і моральних цінностей серед лідерів цих країн. Алессандро Орсіні — італійський соціолог і дослідник тероризму, сказав: «Монстри — це ми. Різанина в Газі показує, що ніхто не порушує права людини так, як це роблять Сполучені Штати і Європейський Союз. Якщо ми проаналізуємо ситуацію без ідеологічної скерованості, то виявимо, що найбільш злочинна організація у світі — це союз трьох політичних сил: Європейський Союз, Білий дім і «Ізраїль». Найбільш нелюдські із усіх — це ми … європейці, американці, «ізраїльтяни». Назвіть мені хоча б одну мусульманську країну, яка вбиває дітей, як це робить Європейський Союз, Білий дім і «Ізраїль»! Такої немає …так хто ж більш кровожерливий і нелюдський: Іслам чи Захід?».

Багато людей на Заході усвідомили те, в якій ситуації опинився світ під керівництвом капіталістичної ідеології, де інтереси купки людей вищі за життя народів!

Війна в Газі багато що змінила, вона пролила світло на західні цінності і ступінь їх занепаду, а також розкрила порожні гасла, над якими люди глузували сторіччями!

З дозволу Всевишнього Аллаха, як раніше вже не буде, Європа, Америка та інші країни більше не зможуть приховувати своє лицемірство! Вони будуть витрачати гроші, але усе марно, тепер їм не повірить навіть власний народ!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Міннатуллах Тахір, Туніс
20 березня 2024 р.

Головне меню