Нетаньяху вимагає продовження війни

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Єврейське утворення наполягає на продовженні війни, незважаючи на міжнародні посередництва і глобальний громадський тиск!

Коментар:

Було проведено багато раундів переговорів через посередників, але єврейське утворення продовжує вбивати, морити голодом і блокувати сектор Газа, більше того, євреї наполягають на продовженні війни. В чому причина?

Виникає доволі природне питання: невже після усіх цих подій серед мусульманських правителів не виявилось жодної щирого і мужнього чоловіка, який підняв би зброю і надав урок євреям і тим, хто стоїть за ними?!

Ми не будемо занурюватись в аналіз і ускладнювати тему, адже усе і так просто. Якщо хтось проявить агресію навіть по відношенню до тварин чи птахів, то він отримає агресію у відповідь.

Мало того, що сьогоднішні правителі мусульман не дають відсіч ворогам, так вони іще і є тиранами для власних народів, це аномалія в історії людства і в історії мусульман. Армії мусульман заповнили рівнину і гори, але боягузтво і зрадництво правителів рувайбідат сковують їх і не дозволяють їм битись проти ворогів.

Нетаньяху і його прибічники будуть продовжувати свою зарозумілість, хизуючись злочинами і агресією до того часу, поки мусульмани не позбавляться від своїх продажних правителів і не об’єднають ряди під стягом одного халіфа, який буде правити по законам Аллаха і буде мобілізовувати армії мусульман для захисту релігії Аллаха і усіх пригноблених.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад, Йорданія
21 Шавваля 1445 р.х.
30 квітня 2024 р.

Головне меню