За відсутністю законів Ісламу жінки і діти помирають від голоду!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

В ЗМІ поширились кадри того, як євреї блокують вантажівки з гуманітарною допомогою і псують продукти, які направлялись до кордонів Рафаху. Усі допомога, яка надходить по суші і морю, перехоплюється, оскільки повний контроль над територією знаходиться в руках армії єврейського утворення. Мусульмани сектора Газа вже восьмий місяць піддаються атакам, збільшується число смертей від голоду, і більше за усе страждають вагітні жінки, діти і старі.

Коментар:

Всесвітня організація охорони здоров’я говорить про згубне сполучення голоду і хвороб, від якого страждають діти і жінки, які опинились у пастці в Рафаху, на кордоні з Єгиптом. Увесь доступ до медикаментів і продовольству знаходиться під повним контролем ворогів мусульман, як внутрішніх, так і зовнішніх, включаючи мусульманських правителів. Режим ас-Сісі продав землю забудовникам, готуючись ув’язнити решту населення Палестини у бетонне гетто, де вони стали полоненими. Це дозволило солдатам єгипетської армії на кордоні з Рафахом ігнорувати крики голодних дітей, які благали дозволити їм перейти на інший бік.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).

Коли справи мусульман знаходяться в руках ворогів Ісламу, ми не чекаємо нічого, окрім зрадництва і приниження. Діти їдять на вулицях! Яка ганебна історія чекає на нас в Судний день! Через ці події Всевишній Аллах розкрив нам усіх, хто стоїть на боці пригноблювачів.

Цей складний час для мусульман вимагає від нас встати на бік істини і боротись проти тиранії невір’я. Тільки Праведний Халіфат усуне несправедливість і відновить права пригноблених і звільнить навіть немусульман. І тоді світ побачить, що оманливі ліберально-демократичні ідеї є нічим іншим, як причиною і інструментом зла. Ніяка благодійна організація, сума грошей чи глобальний протест не зможуть замінити повеління Всевишнього Аллаха правити згідно з законами Ісламу. Тільки правління на основі божественних законів дозволить раз і назавжди зупинити голод і вбивства мусульман.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умрана Мухаммад
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
9 Зуль-када 1445 р.х.
17 травня 2024 р.

Головне меню