Тільки ліквідація єврейського утворення!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Прем’єр-міністр єврейського утворення заявив, що продовжить бойові дії в секторі Газа, поки не знищить усіх муджахідів, оскільки це — їх доленосна битва. А після Гази він займеться Ліваном і його угрупуванням, а також будь-якою іншою стороною, яка погрожує єврейському утворенню. Навіть якщо їм не допоможуть американці, вони будуть битись усіма можливими засобами.

Коментар:

Нетаньяху зробив цю заяву після того, як Байден і його держсекретар спричинили тиск на єврейське утворення, намагаючись запобігти відправленню деяких наступальних озброєнь у випадку, якщо Нетаньяху вирішить провести широкомасштабний наступ на Рафах. Вони заявили, що у першу чергу занепокоєні цивільним населенням, а потім — можливими безладами в регіоні через цей необдуманий напад.

Єврейське утворення після операції «Наводнення аль-Акси» та її наслідків опинилось перед лицем гіркої правди, яку воно намагалось приховати за підтримкою Заходу з усіх боків. Суть в тому, що Ісламська Умма ніколи не прийме його існування, що б не відбувалось і як би брехливо вони не намагались переконати Умму в непереможності єврейської армії. Навіть якщо мусульманські армії знов зберуться навколо єврейського утворення, щоб битись з ним, як це відбулось у минулому під керівництвом зрадників, оточуючих Палестину, таких як Йорданія, Єгипет, Сирія, Ліван та інші країни регіону.

Операція «Наводнення аль-Акси» завдала сильного удару по єврейському утворенню і усьому Заходу, нагадавши їм, що Ісламська Умма жива і не спить, як вони думали. Це відбулось, незважаючи на їх зусилля ввести Умму в оману через політиків, агентів, ЗМІ придворних вчених, партії і інтелектуалів, більшість із яких є світськими агентами, незалежно від того, чи діють вони із благих намірів чи ні.

Що засмучує кожного свідомого і щирого мусульманина, так це чути такі слова від прем’єр-міністра єврейської держави, окупанта Благословенної Палестини, що він буде боротись до кінця. Тобто, для нього це — доленосна битва, особливо після того, з чим стикнувся він та його солдати. Вони стикнулись з мужністю, яка не має аналогів у сучасному світі, що здивувало його, Америку і усіх правителів Заходу.

Недивно, що єврейське утворення, а разом з ним — і увесь Захід, розуміє, що це питання зачіпає існування єврейського утворення і погрожує інтересам Заходу, який живе за рахунок колоніалізму, вбивств, пролиття крові, розривання країн на частини і крадіжки їх багатств. Захід розпалює війни і конфлікти між нами, мусульманами, будь то на основі релігійної чи расової ненависті, або прокреслених штучних кордонів, які він встановив між нами і які, як з’ясувалось після «Наводнення аль-Акси», виявились ламкими. Мусульмани — це єдина Умма, і якщо б наша воля, то ці кордони зникли б в одну мить.

Заперши муджахідів в Благословенній Палестині, Америка вирішила надати урок усім мусульманам, щоб вони навіть не намагались вжити кроки, щоб завдати шкоди єврейському утворенню і Заходу. Адже результатом цього кроку буде розчарування і поразка, оскільки він буде реалізований і спланований маріонетковими режимами Йорданії, Єгипту, Сирії, Лівані і Туреччини. Хвала Аллаху, операція «Наводнення аль-Акси» розкрила кожного зрадника, навіть найбільш прихованих із них.

Наша битва з єврейською державою почалась в Газі з гордістю, гідністю і стійкістю. Вона не припиниться, поки окупаційний режим не буде знищений. Коли на чолі Ісламської Умми встане щире і свідоме політичне керівництво, воно мобілізує армії для звільнення усіх окупованих земель мусульман, особливо Благословенної Палестини, від бруду євреїв і невірного Заходу.

Ісламська Умма очікує, коли володарі сили і впливу вживуть необхідний крок для звільнення. Тільки тоді ми гідно зможемо відповісти Заходу і його єврейському утворенню.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Нізар Джабір
Голова центрального комітету по зв’язку з громадськістю Хізб ут-Тахрір, Ліван
7 Зуль-када 1445 р.х.
15 травня 2024 р.

Головне меню