ЗМІ — інструмент наддержав

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Австралійська телепрограма «60 Minutes Australia» опублікувала репортаж, в якому говорилось: «Вбивство невинних мирних жителів — це трагедія, а руйнування міст і сіл — жахливий акт! Те, що відбувається в Газі після смертельного нападу, скоєного «ХАМАС» у жовтні минулого року, представляє собою катастрофу, яка дестабілізує увесь світ».

В Австралії організовані протести на підтримку обох сторін конфлікту досі залишались в основному мирними, але в ході спільного розслідування журналістів із газети «The Sydney Morning Herald» і «The Age» були виявлені «тривожні докази, які вказують на те, що усе це може змінитись, оскільки одне із ісламських угрупувань — «Хізб ут-Тахрір» з екстремістськими поглядами — проникло на студентські мітинги в австралійських університетах». Як сказав Нік Маккензі: «У цієї групи — край недобрі таємні плани».

Коментар:

Хоча ЗМІ і називають «четвертою владою», маючи на увазі їх нейтралітет і принциповість, подібно судовій владі, проте злочинів, скоєних єврейським утворенням в Газі і в усій Палестині, було досить, щоб викрити це ствердження і показати істинне обличчя ЗМІ і журналістів. Очевидно, що контроль над ЗМІ цілком знаходиться у руках міжнародних сил та їх інститутів, включаючи мусульманські країни, їх правителів, режими і т.д.

Незважаючи на те, що ЗМІ на Заході, а також в Австралії, заявляють про свою нейтральність і професіоналізм, події в Газі показали, що ці журналісти — не більше, аніж проплачені рупори сіоністських, хрестоносних і капіталістичних лобі, які не надають значення ніяким цінностям і дбають тільки про свої матеріальні інтереси. Вони переслідують тільки матеріальні інтереси навіть за рахунок пригноблених і поневолених народів на Заході і Сході. Ці журналісти відчувають ейфорію від пролиття крові невинних людей в усьому світі, особливо мусульман, їх дітей, жінок і чоловіків.

Брехня і введення в оману з боку телепрограми «60 Minutes Australia» — не перша і не остання. Вони вдаються до маніпуляцій і починають свої репортажі з нейтральних слів, щоб прирівняти жертву і ката так, що глядачам стає легше сприймати звірства єврейського утворення через екрани телевізорів і соціальні мережі. Після простого введення вони починають свою цілеспрямовану програму, використовуючи атмосферу ісламофобії, створену самими ЗМІ, щоб виправдати, а потім пробачити кату за його злочини, при цьому покладаючи усю провину на жертву. Дійшло до того, що вони звинувачують усіх, хто засуджує злочини єврейського утворення, в тероризмі чи наявності «недобрих таємних планів»; звичайно, вони не згадували ці «плани». Вони добре знають, що якщо вони розкриють ці плани, які закликані захистити слабких і пригноблених, то їх брехня буде викрита, а їх глядачі побачать, що ці плани — благородні і великі, ниспослані Творцем небес і землі.

Минуло понад чотирнадцяти сторіч, а Шайтан не зміг вигадати нову брехню, далеку від наклепу, який язичники використовувати проти Посланця Аллаха ﷺ, звинувачуючи його в брехні і чаклунстві без доказів, хоча Посланець Аллаха ﷺ був відомий своєю правдивістю і благородством.

Те ж саме відбувається з Хізб ут-Тахрір. Партія відома, вона не приховує свої ідеї і методи, вона відкрито закликає людей на шлях Господа мудрістю і добрим увещеванням з найкращими аргументами. Працівники телепрограми і журналісти чудово знають реальність партії, але, тим не менш, стверджують, що її плани — злі і покриті таємницею, що є відвертим наклепом на партію, яка закликає до Ісламу — до релігії, яку утвердив Всевишній Аллах для людей.

Неспроможність і інтелектуальне банкрутство «цивілізованого» Заходу не дозволяє йому кинути виклик і вести дискусію з Ісламом, тому він вимушений вдаватись до брехні і наклепу.

Коли прийде час, і Всевишній Аллах надасть допомогу своїй релігії і носіям заклику, тоді західні і східні народи побачать на власні очі брехню своїх ЗМІ, і їх довіра до Ісламу зросте, після чого вони будуть вступати в релігію Аллаха натовпами. Носіям цього благородного послання і великої релігії не залишається іншого вибору, окрім як проявити терпіння і рухатись уперед по цьому шляху до того часу, поки Всевишній Аллах не зробить Свою релігію вище усіх релігій, навіть якщо це ненависно многобожникам.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял Мухаджир, Пакистан
23 Зуль-хіджа 1445 р.х.
29 червня 2024 р.