Наша спадщина буде захищена тільки з запровадженням Ісламу

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив: «Я вважаю, що історична, культурна і туристична привабливість Стамбулу іще більше збільшиться з відродженням палацу Йилдиз. Найбільш важливою ланкою в зусиллях по відкриттю Національних палаців для народу є відкриття палацу Йилдиз для громадськості, ми продовжимо прагнути до збереженню і захисту спадщини наших пращурів. Ми будемо твердо стояти на основах цивілізації, яка нараховує тисячі років, і зробимо XXI сторіччя «Сторіччям Туреччини». За допомогою Аллаха ми рухаємось крок за кроком до цілей «турецького сторіччя» («Anadolu», 19.07.2024).

Коментар:

Правителі, які звикли тішити почуття людей словами, які не мають відношення до реального життя, як і раніше продовжують уводити людей від реального порядку денного. Хіба не є зрадництвом стверджувати, що спадщина пращурів зберігається за допомогою реставрації місць, звідки наші пращури встановлювали світовий порядок? Хіба не є зрадництвом по відношенню до Ісламу і мусульман правління за світською капіталістичною системою? Відновлення і реставрація місць, де не застосовуються закони Ісламу, перетворює їх просто в історичні і туристичні об’єкти. Риторика про те, що XXI сторіччя буде сторіччям Туреччини, ніяк не відповідає політичним реаліям. Доказом того, що така амбіційна риторика порожня, є байдужість турецького уряду до ситуації в Газі. Крики сотень тисяч дітей, жінок і старих, страждаючих від геноциду, терзають нас вже десять місяців, а в уряду тільки заяви з засудженням і декілька гуманітарних посилок, які були відправлені лише в тому обсязі, який дозволяють євреї! Уряд дійсно захищає спадщину пращурів?!

Якщо для турецького уряду турбота про палац рівносильна турботі про пращурів, то нехай вони знають, що Газа зруйнована, і не залишилось там жодної будівлі. Якщо десятки тисяч мусульман, які були вбиті, не стали причиною для вимоги цієї спадщини, можливо, ці будівлі є такими! Наші пращури виконували свій обов’язок відповідальності, дбаючи про нужди мусульман з одного боку, а з іншого боку вони дали миру справедливість і милосердя, правлячи по законам Ісламу.

Наші пращури не були такі багатослівні, як Ви, Ердоган. Дозвольте нагадати, що, незважаючи на величезну Вашу силу, купка єврейських дикунів зазіхає на нас, а Ви закрились в своїх кордонах і приймаєте рішення згідно з американською політикою. Ви встановлюєте пріоритет на свої власні інтереси, інтереси держави, уряду і існуючого режиму, а не на інтереси народу і Ісламу. Усе це залишить лише слід ганьби, боягузтва, некомпетентності і приниження в XXI сторіччі.

Якщо ви дійсно хочете, щоб XXI сторіччя стало сторіччям Ісламу і мусульман, а не сторіччям Туреччини, тоді вам слід відмовитись від жалюгідної світської капіталістичної системи і почати правити по законам Ісламу. Вам слід мобілізувати армію і скерувати її проти злочинного єврейського утворення. Ви вже сказали про це, так зробіть крок, підтвердіть свої слова діями! В іншому випадку Ви продовжите обманювати людей, продовжуючи реставрувати і перетворювати спадщину пращурів в музейні експонати! Ми молимо Аллаха уберегти Умму від Вашого розуміння реальності.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Саба
25 Мухаррама 1446 р.х.
31 липня 2024 р.