Єврейська машина для вбивства на основі штучного інтелекту в секторі Газа

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

За словами шести офіцерів розвідки єврейської армії, з початку геноциду в секторі Газа вони використовують програму під назвою «Лаванда» із застосуванням технологій штучного інтелекту (ШІ).

Програма, ґрунтуючись на припускаємих зв’язках з опором, відмічає певних людей, маршрути їх пересунення і місця проживання, а потім заносить їх до списку на ліквідацію. Потім ця інформація вводиться до автоматичної системи відстеження, відомої як «Де батько?», яка дозволяє армії вбивати ціль в її домі, разом з родинами і дітьми, і навіть з сусідами.

Коментар:

В результаті 11 місяців інтенсивних бомбардувань сектора Газа було знищено 80% будівель міста, а понад 40 тисяч людей загинуло. Британський медичний журнал «The Lancet» опублікував статтю, в якій говориться, що в секторі Газа за час війни загинуло понад 180 тисяч людей і зруйновано 360 тисяч житлових будівель. Такі величезні жертви пояснюються використанням програми «Лаванда», яка використовує технологію ШІ для аналізу даних, автоматичного визначення цілей та їх ліквідації. Для проведення геноциду також використовуються дані від таких технологічних велетнів, як «Amazon», «Google» і «Meta».

11 місяців назад Нетаньяху сказав, що перетворить Газу в руїни, а голова прес-служи єврейської армії заявив, що вони націлені на руйнування, а не на точність. Ми бачимо їх істинні наміри, з програмою «Лаванда» за короткий час їм вдається автоматично визначити десятки тисяч цілей — набагато більше, аніж це можливо зробити вручну. Потім система відправляє рекомендації по цілям командиру, якому, за словами джерел, вимагається не більше 20 секунд для схвалення атаки. Також ШІ визначає тип бомби, де віддається перевага «тупим» бомбам, які не вибухають в певній квартирі, а зносять усю будівлю.

Щодо цивільних втрат, то, згідно джерелам, алгоритми були розроблені з урахуванням того, що навіть більше 100 жертв серед цивільних визнаються припустимим «супутнім збитком». Пріоритет віддається швидкому визначенню, відстеженню цілі та її схваленню, навіть якщо це призводить до ударів по дітям, жінкам, лікарням, школам, мечетям і таборам біженців. Ніщо не стоїть на шляху кампанії випадкових бомбардувань, яку полегшує програма «Лаванда», і її неможливо оскаржити. Навіть після неодноразових виявлень помилок програми в ідентифікації «цілей» і значних цивільних втрат атаки, керовані ШІ, тривають.

Постійна брехня євреїв про «живі щити» завжди служила прикриттям для жорстокої війни і насильства. Проте тепер це перейшло на новий рівень — створена високотехнологічна машина для вбивства, яку використовують свідомо і цілеспрямовано.

Цілком очевидно, що окупаційне єврейське утворення буде продовжувати перетинати усі кордони в своїх злочинах проти народу Палестини. Євреї докладають усіх зусиль для розробки нових способів знищення і вбивств, і зупинити їх, поклавши край їх злу, зможе тільки мусульманська армія під головуванням богобоязливого командира.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ібрахім Атраш
8 Рабі уль-авваль 1446 р.х.
11 вересня 2024 р.