Умма все голосніше вимагає повернення Праведного Халіфату, а секуляризм усе більше проявляє свою бридкість!

Статті
Друкарня

Ісламська Умма була сильна, згуртована, вселяла страх і широко крокувала в затінку Халіфату так, що її вороги губилися в здогадах, як їм здійснити свою заповітну мрію і зруйнувати її. Але потім Захід розробив великий план в цьому напрямку і доклав всі свої сили і можливості для його досягнення. Його план полягав у наступному:

1. Пропаганда націоналізму і патріотизму дозволила Заходу роздрібнити Умму, замінити її відданість Ісламу на вірність націям і батьківщинам, а також сконцентрувати навколо них почуття мусульман за рахунок ісламських почуттів.

2. Послаблення арабської мови дозволило ворогам послабити розуміння Ісламу мусульманами, що в подальшому викликало прогалини в його втіленні, похитнуло мусульманську єдність і, таким чином, полегшило розпад Умми.

3. Створивши на території Ісламської Держави групи і партії, Захід проштовхнув націоналізм і свої інші ідеї, а також зміг привести до влади свої системи, прищепивши їх, таким чином, мусульманській культурі.

4. За допомогою організацій і армій Захід зумів зберегти свої досягнення в області життєзабезпечення прозахідних організацій та інститутів на мусульманських землях, що він робить і досі, до того ж завдаючи нещадні удари по будь-яким спробам протидій з боку щирих мусульман.

5. Ідея секуляризму дозволила Заходу зміцнити свій вплив шляхом впровадження його законів в конституції і право мусульманських країн, а також шляхом введення своїх принципів і ідей в освітні програми та ЗМІ.

6. За допомогою освіти і ЗМІ Захід зумів підмінити факти і повернути події в потрібну йому сторону, виставивши свій метод «єдино правильним порятунком» від відсталості і занепаду.

7. Завдяки фатвам горе-вчених з мусульманського середовища Захід остаточно заплутав мусульман щодо релігії і надав легітимність своїм ідеям і системам.

8. Віддаливши Іслам від правління, в результаті Захід зумів досягти своєї заповітної мрії - зруйнувати Халіфат, мобілізувавши для цього всі свої сили. Ця велика біда розірвала Умму на немічні політичні утворення - одна за одною впали Палестина та інші території. Вороги Умми знайшли владу над мусульманами, почали грабувати їх багатства і усунули ісламські закони від життя - перестали діяти закони Шаріату, перш за все - закони джихаду. Застосування корумпованих світських законів навстіж відкрило двері порокам, проблемам і кризам, лихам і катастрофам, які хлинули у наші двері, тому що це - невиліковна хвороба і невід'ємна риса секуляризму, який своїми законами за роки його втілення тільки все більше і більше занурює людей в кризи, проблеми і лабіринти.

Однак як тільки ісламське пробудження подало перші ознаки життя і Умма стала бажати повернення Праведного Халіфату за методом пророцтва, всю гидоту, ганьбу і сморід секуляризму вже стало неможливо приховувати, а саме:

1. Бахаїзм, заснований Мірзою Мухаммадом Алі аль-Ірані в XIX столітті і приписаний його синові Хусейну Алі Нурі на прізвисько Баха. Це - група невірних, яка вважає Баху пророком і проголосила закінчення панування законів, заснованих на Корані. Вони закликають до абсолютної розбещеності, відкидають закони релігії і основи її акиди, такі як воскресіння, звіт, Рай і Пекло. Бахаї вважають число 19 священним (У них є свій календар, що складається з 19 місяців по 19 днів в кожному) і намагаються ввести в оману мусульман, осуджуючи Коран і вказуючи на «числове диво». Їх тлумачення аята

عَلَيۡهَا تِسۡعَةَ عَشَرَ ٣٠

«Їх (янголів) над нею – дев’ятнадцять» (74:30)

таке, що начебто тут мова йде про дев’ятнадцять знаків, а не янголів – що є явним невір’ям. І розповсюдження бахаїзму посилюється у тих країнах, де раніше їх не існувало.
1. У мусульманських країнах розбушувалося полум'я західних організацій (які прагнуть знищити Іслам) під різними назвами, милими зовні, але отруйними всередині. Так, кількість шанованих заходом організацій сексменьшіств, так само, як і кількість сексуально неврівноважених людей, вселяє страх.

2. Праці і заяви секуляристів в спробах приховати істину заполонили різні засоби масової інформації.

3. Пропаганда християнізації стала публічною і відкритою, а в країнах, де раніше не проживало навіть одного християнина, стали з'являтися його послідовники, яких заманюють туди брудними грошима.

Проте, це вказує на швидке і остаточне падіння секуляризму в мусульманських країнах, а також вказує на повернення Праведного Халіфату за методом пророцтва і на поширення добра та справедливості у всіх куточках землі.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Шайїф аль-Шураді
1 Шабану 1437
08.05.2016

Головне меню