О нікчемні секуляристи, ваша ненависть не викривить Іслам

Статті
Друкарня

Навпаки, вона іще більше прискорить повернення його держави та обернеться для вас лихом

Невпинні ланки нападок на Іслам з боку секуляристів, які ставлять перед собою на меті викривити цю велику релігію, поповнились черговим епізодом ворожнечі, яка таїться в їх душах. Новий фільм «Мевляна», який спровокував багато суперечок, увібрав у себе їх ненависть до Ісламу, йог ідеям та законам. І навіть образ, на який здалеку вказує та представляє своїм змістом фільм про людину,яка закликає до Ісламу, викриває їх та виявляє їх ненависть у різноманітних її проявах. І при цьому вони не можуть зачепити таким же чином своїх священників та кліриків, незважаючи на те, що інстинкти та органічні потреби в усіх одні, хоча способи їх прояву та вдоволення їх різні. І хоча вони представили глядачу викривлений одраз послідовника Ісламу, усе ж таки вони в основі не витримують протистояння з ісламською думкою, навпаки, вони лише висміюють мусульман, які відмовились від цієї думки та прийняли секуляризм. Таким чином, екранізоване ними протистояння — це усього лише боротьба між двома сторонами (або проявами) світськості або між двома категоріями людей, які втілюють її у життя. Так, Ердоган, наприклад, неодноразово заявляв, що він — світська людина, і закликав жителів Єгипту прийняти світськість. І, незважаючи на це, деякі стверджують, що турецький президент є ісламським взірцем, як це відбувається і з героєм фільму, в якому показуються протиріччя його характеру та конфлікти його внутрішнього світу .

Найогидніше у боротьбі секуляристів проти Ісламу та його думок — це те, що вони приховують та ігнорують сам ісламський проект, не чинячи опір йому напряму критикою та нападками. Вони не обговорюють цей проект з його прихильниками та прибічниками, намагаючись доказати їх помилку та провал, оскільки слабкі і не у змозі боротися з ісламською ідеєю, у повній мірі усвідомлюючи ступінь її сили та порочності у її прибічників та носіїв.

Ісламська ідея — це сильна ідея, якій не здатні завдати шкоди кампанії по викривленню та обману, пригнобленням та репресіям. Вона відроджується з попелу та освітлює терплячі, повні надії серця. Ця велика ідея від першоджерела явилась одкровенням Всевишнього Аллаха Його Посланцю. ﷺ, як про це сказав шейх Хатиб аль-Ідріси: «Коли б’ються з Ісламом — він міцне, коли ж залишають його (у спокої) — він поширюється. Аллах влаштовує засідку тому, хто протистоїть Ісламу. Цій релігії не завдасть шкоди той, хто відступив (муртад), і вона не потребує хоробрості злочинців та грішників. І якщо траплялось, що ворог наступає, то Всевишнього Аллаха ніхто не у змозі здолати». Ідея, ниспослана від самого Аллаха, неминуче побідоносна, скільки б не плели змов та хитрощів проти неї і скільки б не намагались приховувати або ігнорувати її. Аллах неодмінно виконає свою обіцянку та благу звістку Свого Пророка ﷺ: «Потім наступить Халіфат за методом пророцтва». А тому перемога цієї Умми близька, і тоді вона знов стане панею цього світу, і не залишиться жодного будинку, куди б не увійшла ця релігія з величчю для того, хто прийняв її, або з приниженням для того,хто відкинув її. Синам цієї Умми залишається лише докладати зусиль, щоб обіцянка Аллаха здійснилась їх руками, щоб вони дійсно були гідними допомоги Аллаха і зміцнення їх на землі, щоб панування належало їм, їх релігії та їх ідеології.

О мусульмани в усьому світі, і народ Єгипту — зокрема! Усі конфлікти обертаються навколо вас, щоб відвернути вас від причини та шляху вашої величі, яка міститься у вашій релігії та у витікаючих із її доктрини законів, які гарантують рішення ваших проблем та звільнення від західного рабства та його панування над вашими багатствами та ресурсами. Ви — серце боротьби, усе обертається навколо вас. Народи напали на вас, і нема для вас порятунку та позбавлення від цього, окрім як докладати зусиль, схопившись на міцну вервь Аллаха, щоб ваша доктрина знов стала основою та джерелом міркувань та законів, в яких є рішення усіх проблем вашого життя. Лише це, о мусульмани, поверне вам велич та убереже вас від хитрощів ворогів, як і підготує вас не лише до перемоги, але і до панування та керівництва усім світом та до порятунку його від капіталізму та скованого ним грабіжництва та злочинів проти народів.

О мусульмани! Ці секуляристи намагаються викривити, приховати та відвернути вашу увагу від такого розуміння релігії, так не допустіть же цього! Так, ви потребуєте політичної форми Ісламу та його дійового культурно проекту, який поверне вам ваша держава, щоб вона несла Іслам як ідеологію, за допомогою якої вона буде боротись з народами. Ви потребуєте тих, хто понесе цей проект, щоб в них була готовність та здатність втілити його відразу . І нема серед вас тих, хто володів би таким проектом, окрім Хізб ут-Тахрір з його хлопцями, яких він підготував серед вас, щоб вони були увещевателями та добрими наставниками, розкриваючи змови невірного Заходу проти вас та розкриваючи усі плани по викривленню вашої релігії та звинувачення її у тому, що створив Захід та його огидний капіталізм! Тероризм — це те, що вони творять під критерієм користі, і нема в них ані правдивості, ані мужності, ані самовідданості. Вони перебувають навіть у більшому занепаді, аніж многобожники Мекки, в яких була присутня самовідданість та мужність. А ці брехуни не звертають уваги на те, що вони говорять, як і не хвилює їх нічого, окрім вдоволення їх господ та активи, розміщені у західних банках.

О мусульмани! Лише ви разом з вашою доктриною та Шаріатом від здатні нагодувати людей, наситити голодних та покрити їх потреби та бідність. А те, що готує світськість та секуляристи, так це лише ілюзія! Слідуйте ж своєму шляху, щоб вашими руками виконалась обіцянка Аллаха, яка приведе до сказу невірних та зцілить серця терплячих віруючих. І тоді у вашому оточенні виникне халіфат за методом пророцтва, який примусить забути намовляння сатани та освідомить усіх людей про справжній Іслам . Коли ж люди побачать практику ісламських законів у житті за допомогою втілюваної державою політики, коли вони побачать турботу держави над громадянами і поширення Ісламу по усьому світу за допомогою заклику та джихаду, тоді люди стануть входити в релігію Аллаха натовпами, і Всевишній Аллах обдарує вас щастям та успіхом.

О мусульмани, нехай вас не засмучують підступи невіруючих, адже вони лиш подібні тому, хто намагається затулити світло сонця своєю долонею або погасити його світло, подувши на нього. Їм ніколи не досягнути своєї мети, якими б великими не були їх хитрощі та змови,— усе це тимчасово та швидкоплинно, оскільки їх господь та попечитель, їх кибла — це захід, а ваш Господь — це Всевишній Аллах — ваш Покровитель, Попечитель та Помічник. Наскільки ж чудовий цей Господь та Попечитель! Він обіцяв вам перемогу, і Він не порушує своїх обіцянок! Так візьміться ж за серйозну діяльність та прагніть до виконання того, що вам було обіцяно . Скеруйтесь на вірний шлях, зблизьтесь, консолідуйтесь та будьте богобоязливими. Не звертайте уваги на того, хто сходить зі шляху, і не квапте перемогу, оскільки Всевишній дасть її лише тоді, коли відділяться ряди віруючих від лицемірів і спадуть маски з лицемірів та зрадників . Тоді і прийде перемога Аллаха, тоді повернеться до вас велич цього та наступного життя і тоді ви згадаєте те, що я говорив вам. І я ввіряю свою справу Всевишньому Аллаху!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Абдуррахман
Член Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
19 Рабіъус-сані 1438р.х.
17.01.2017р.

Головне меню