Ганьба Єгипту за його правлячий режим, який став лялькою в руках Америки!

Статті
Друкарня

За ініціативою єгипетської влади офіційний представник МВС Єгипту Ахмед Абу Зейд заявив, що о суботі 21 січня 2017 року Каїр проведе десяту зустріч голів МВС країн-сусідів Лівії. У тому числі, на зустрічі прийме участь міністр закордонних справ Єгипту – Самєх Шукрі.

За словами Ахмеда Абу Зейда, у ході зустрічі планується обговорити останні події у Лівії та труднощі, які чинять перешкоду політичному процесу там. Окрім цього, на зустрічі буде зроблений огляд зусиль країн-сусідів по забезпеченню різноманітної підтримки лівійському народу на регіональному та міжнародному рівнях . Абу Зейд підкреслив, що зустріч скерована на зміцнення довірчих відносин з братською Лівією, а також на пошук шляхів до того, щоб спонукати сторони до взаємного політичного діалогу з метою досягти необхідного консенсусу по питанню Схіратської угоди. Далі Абу Зейд заявив, що зустріч буде проходити як продовження зусиль країн-сусідів Лівії по пошуку рішень для забезпечення цілісності лівійської держави, збереження державних інститутів, відновлення стабільності та безпеки, а також активізації ролі лівійських національних закладів, щоб вони могли протистояти сучасним викликам та реалізували надії та сподівання лівійського народу .

З тією ж метою 19 січня на літаку із Йорданії у Каїр з візитом на декілька днів зі своєю делегацією прибув командуючий лівійською армією Халіфа Хафтар; цей візит був здійснений для пошуку шляхів зміцнення дружніх відносин та обговорення останніх подій у Лівії. Інформаційні джерела повідомляють, що у ході свого візиту Хафтар зустрінеться з низкою високопосадових єгипетських чиновників, щоб обговорити зміцнення лівійсько-єгипетської співпраці з урахуванням останніх подій на лівійській арені, а також підсилення боротьби з терористичними організаціями та досягнення політичного рішення кризи, враховуючи інтереси лівійського народу, як і обговорення здійснення домовленостей, які були досягнуті у Схіраті, Марокко. У цей час колишній політичний радник уряду Лівійського національного порятунку Мухаммад Умар Хусейн закликав Туніс та Алжир, стоячи пліч-о-пліч з лівійським народом, не допускати того, щоб Єгипет «грав безпекою регіону». Британський сайт «MiddleEastMonitor» передає заяву Умара Хусейна, зроблену у ході інтерв’ю газеті «Quds-Press», в якій говориться, що втручання великої кількості сторін у лівійську кризу та постійне порушення безпеки країни нічим не допоможе страждаючому народу. Умар заявив: «Будь-яке хвилювання у сфері безпеки Лівії, якщо воно буде загрожувати закону, стане поширюватись на усі сусідні країни як лісова пожежа». Сайт відзначив, що Умар Хусейн також вимагав від Тунісу та Алжиру підтримати громадянське суспільство, що формується у Лівії.

У Лівії іде боротьба між Британією за свій старий вплив та Америкою, яка намагається витіснити її у контролі над багатствами країни. Лівія невільна і розділена на частини. Кожною частиною керують найманці, які представляють інтереси Заходу та допомагають йому у розграбуванні багатств нашої Умми. Боротьба у Лівії не відрізняється від боротьби в Ємені, окрім як з точки зору інструментів, які використовуються у цій війні. Проте у цілому боротьба іде за встановлення великими країнами свого впливу, або за витіснення одного колонізатора іншим. У цій боротьбі нема користі для Умми, незважаючи на те, що жертвою конфлікту стають діти, яких зрадницькі правителі кидають у війну,щоб отримати прихильність своїх хазяїв в Європі або Америці.

Це і є реальність боротьби Британії разом з Європою проти Америки, яка хоче стати єдиним володарем багатств Лівії. Єгипетський режим — це покірний американський слуга, який за наказом Вашингтону підтримує іншого слугу — Хафтара, і допомагає схилити жителів Лівії перед Америкою. Це підштовхнуло колишнього політичного радника уряду Національного порятунку звернутись за допомогою до інших британських агентів у Тунісі та Алжирі, щоб ті підтримали про британські сили у Лівії так само, як Єгипет різними способами підтримує американського агента. Влада Єгипту влаштовує Хафтару зустрічі з високопосадовими чиновниками, яким Америка доручила вести лівійську справу. Америка нагородила Хафтара високим рангом «маршал Халіфа Хафтар» та «верховний головнокомандуючий Озброєними силами Лівії». У той же час Алжир відмовляється співпрацювати з Хафтаром як з верховним головнокомандуючим лівійською армією, особливо після того,як той відмовився увійти під опіку пробританської Президентської ради Лівії. Варто також згадати, що Хафтар проклав шлях для втручання Єгипту у лівійську кризу, щоб захистити американські інтереси.

Благородні люди прагнуть звільнитися від залежності, у той час як маріонетки завжди знаходяться у слугуванні інтересам своїх хазяїв, щоб розширювати зону їх впливу . гарматним м’ясом у лівійській війні є мусульмани, як прибічники Хафтара — слуги Америки, так і військові,що беруть участь в операції «Аль-Буньян аль-Марсус» (протиіділівська операція сил Сараджа у Сірті), яка проводиться пробританською Президентською радою Лівії.

О мусульмани Єгипту, Лівії та Алжиру! Ваша чиста кров марно проливається в служіння Заходу, заради закладання фундаменту для розграбування багатств нашої країни. Послухання Аллаху краще, аніж покірність сьогоднішнім правителям, схожим на віслюків, на яких Захід вивозить награбоване у наших країнах багатство. Як ви можете іти за цими маріонетками, у той час як ви повинні вигнати їх та піти за тими, хто піклується про ваші справи і хто хоче керувати вами справедливими законами Ісламу?! Адже тривалий час над вами втілювались закони капіталізму, які довели вас до зубожіння та голоду, використовуючи ваш потенціал та проливаючи вашу кров у чужій війні. Віддайте керівництво у руки Хізб ут-Тахрір — єдиної партії з живим та рятувальним проектом, який витікає із вашої акиди. Надайте Хізбу свою справу, адже він — єдиний, хто може вказати правильний шлях у цій війні та сокрушити Захід, його війська та його агентів. Віддайте йому керівництво, і ви отримаєте перемогу та позбавитесь від приниження та залежності, а Захід назавжди покине наші країни. За допомогою проекту Хізбу усі країни мусульман об’єднаються в одну державу, і між ними не буде ворожнечі та ненависті, а їх армії будуть отримувати нові перемоги, позбавляючи людей від тиранії. Тоді Алжир, Єгипет та Лівія знов стануть могутніми, вселяючи страх у серця ворогів.

О мусульмани усієї Північної Африки! Просимо Вас іменем Аллаха, щоб ви провалили плани Америки по розділенню ваших територій, довіривши свою справу носіям заклику — партії Хізб ут-Тахрір. Лише так ви зможете зруйнувати американську змову та підготуватись до нової битви як краща община серед людей під щирим керівництвом, що захищає ваші інтереси. Такого повороту подій боїться Америка та увесь Захід... Вони бояться, що у вас з’явиться свідоме керівництво, яке візьме у свої руки важелі правління. Обхитруйте Америку, довіривши свою справу Хізбу та прийняв його заклик, в якому є благо для вас.

Що стосується вас, о народ Єгипту, то ми закликаємо вас: змийте з себе ганьбу та скиньте зі своїх ший того, хто зрадницьки торгує вашою кров’ю та витрачає багатства вашої країни. Яка ганьба кладеться на вас, коли ваші правителі стають гарантом розширення впливу Америки в Ємені, Лівії, Сирії і т.д.! Хіба нема серед ваших військових праведного чоловіка, який розжене шайку зрадників та віддасть владу у руки щирих із вас, у руки Хізб ут-Тахрір, тим самим встановивши Халіфат за методом пророцтва?! Тоді врятується народ Єгипту і уся Умма, і забуде Америка та увесь Захід намовляння диявола.

О мусульмани! Ви згадаєте ці слова, навіть якщо це відбудеться через деякий час. Порятунок Умми і вас полягає лише у вашій акиді та у тих, хто несе Іслам як ідеологію та образ життя, подібно сподвижникам Посланця Аллаха ﷺ. Поміркуйте над цим. Використайте свій розум в тому, що говорять вам і що ви чуєте. Нехай вашим мірилом буде Книга Аллаха та Сунна Його Посланця ﷺ. Ті, що відповідає їм, — приймайте, а те що суперечить — відкиньте. Встановіть Шаріат Аллаха та Його державу та слідуйте за тими, хто закликає до цього, доти, доки не досягнете бажаного. Це і є ваш порятунок у цьому світі і ваш порятунок у світі наступному. Можливо, ми скоро зустрінемо обіцяне Аллахом, і зрадіють працюючі на цьому шляху, отримавши вдоволення Аллаха. Їх відплатою у їх Господа будуть сади Едему, в яких течуть річки. Вони пребудуть у них вічно.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що їй угодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Член інформаційного офісу Хизб ут-Тахрір/Єгипет – Абдуллах Абдуррахман
24 Рабіъ ус-сані 1438р.х.
22.01.2017 р.

Головне меню