Тобі усе іще замало крові єгиптян, о Сісі?

Статті
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

У лютому 2019 р. ас-Сісі за три з половиною години холоднокровно піддав смертній карі дев’ять єгиптян, що перебували у розпалі молодості, яких було звинувачено у вбивстві генпрокурора Хішама Баракята на підґрунті брехливого судового розгляду і вибитих тортурами електрострумом зізнань.

Навіть донька Баракята у своєму «Фейсбуке» зазначила: «Ці юнаки не вбивали батька і будуть несправедливо страчені. Відпустіть їх і упіймайте справжніх вбивць» («Аль-Арабі Аль-Джадід»).

Ти усе іще не утамував свою жагу кров’ю єгиптян, о Сісі? Тобі та твоїм катам замало різанини, яку ви вчинили на площах Рабіа аль-Адавія і Нахда — найкривавішу у країні за усю сучасну епоху?! Тобі мало крові солдатів, пролитої в уявні війні з «тероризмом» на Синаї, яка по суті ведеться для захисту єврейського утворення ?! Коли ти вже нап’єшся кров’ю єгиптян?! Коли?! Або ж ти, засліплений своїм марнославством і відданістю службі ворогам Умми, замахуєшся на життя, честь і багатства єгиптян, кого-то із них страчуєш, когось кидаєш у катівні, а решту душиш бідністю, страхом і голодом?!

До тебе були тирани страшніше, могутніше і кривавіше, і де вони зараз? «Хіба ти відчуваєш присутність кого-небудь із них або чуєш їх шепіт?». Ти та усі, кого ти пригноблював, будете стояти перед Аллахом, де ти будеш брехливо клястися так само, як це робив у Дунья, думаючи, що це чимсь допоможе. Скільки б ти не брехав, як забажаєш, і скільки б ти не вбивав, кого хочеш, але «Для кожного строку є припис». Душа, яку ти хочеш вбити, не покине цей світ, доки не завершиться її прожиток, життєвий строк і кадар. І Трамп, і шейх аль-Азхара зречуться тебе перед Аллахом, і в будете проклинати один одного.

Ти досяг безумства так, що глузуєш над розумами людей, вигадуючи для них конституцію, видаючи її за божество окрім Аллаха, примушуючи їх клястися і поклонятися істукану і вбиваючи усіх, і вбиваючи усіх, хто відмовляється падати перед ним ниць. Потім ти щось змінюєш у своїй конституції — рукотворному ідолі, нібито із тіста, поїдаєш її частину однією рукою, а другою вбиваєш тих, хто не молиться твоєму божеству, і брехливо клянешся, що усього лише бажаєш благого! Що це за глузування над розумами людей? Це пролиття крові і насміхання — виконання політики, яка диктується Америкою тобі і твоїм органам безпеки?

Ось у січні 2014 р. пройшов референдум за поправки у конституцію — поправки, які ти робив до референдуму, після, у той же рік референдуму і поправки до президентських виборів, потім до парламентських виборів у грудні 2015 р. і те, що робиш сьогодні — усе це супроводжувалось вибухами, кровопролиттям, вбивствами і криками твоїх ЗМІ з закликом покінчити з «тероризмом». Це випадковий збіг, або ж це ваші підступи для того, щоб устрашити народ, вселити у нього жах, посіяти сум’яття і безлади, завдяки яким ви можете виконувати провальну політику і роздобути тотальний контроль над країною, поневолити населення та надати його на тарілочці ворогам? На інше ви не здатні, проникливості і спритності у вас немає, а є лише незряча політика навпомацки, яку ви вимушені проводити, тому що Умма низвергла вас усіх разом узятих.

Умма сьогодні — та, яка нагледілась вже на правителів-агентів Америки, які були до тебе. Вона вже знає про ваше раболіпство і плани ваших хазяїв у Білому домі. Умма стійко слідує шляху повернення Ісламу у життя. Щоб ви собі там не бажали і не уявляли, перемога буде за релігією Аллаха. З дозволу Аллаха, Умма поверне свій Халіфат і наповнить Землю справедливістю, світлом і безпекою для усіх людей на землі і навіть птахів на небі. Це станеться набагато раніше, аніж здається.

 


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хамід Абдуллах
21.02.1019

Головне меню