Уряд спалює нас вогнем секуляризму

Статті
Друкарня

Помилився і осліп той, хто вирішив, що секуляризм є ідеєю, яка просуває науку, розвиток і прогрес. Навпаки, секуляризм є ідеологічним продуктом, його божество — гроші, його культура — колоніалізм, його доктрина — відокремлення релігії від життя.

Саме тому відбувається виключення із життя Божественних законів, а на їх місце приходять закони і системи, вигадані людьми, основою яких стають пристрасті і хіті самих людей, і усе це підноситься під соусом демократичних свобод. Наш ворог чудово усвідомлює, що Іслам є основою держави, яка проіснувала більше тринадцяти сторіч. Ворог старанно веде діяльність над тим, щоб ісламські цінності зникли із сердець мусульман; для цього він приніс свої цінності, свою культуру. Їх він намагається запровадити за допомогою своїх планів, розроблених під егідою ООН. Дані плани реалізуються через МВФ і Всесвітній банк; саме перед ними правителі мусульман — під приводом розвитку — зобов’язуються виконати ті або інші зобов’язання. Саме так уряди мусульман дозволили колонізаторам втручатися у справи мусульманських країн, тим самим ввергнувши свої народи у пекло безбожних доктрин.

Наші вороги також усвідомлюють, що родина грає основну роль у вихованні молоді, збереженні релігійної самосвідомості і згуртованості суспільства, тому вони вирішили зруйнувати інститут родини. Одним із підступних планів ООН є пошук соціальної несправедливості (відсутність рівноправності між чоловіком і жінкою) у звичаях, традиціях, релігійному законодавстві. Тема «рівноправність чоловіків і жінок» стала вважатись однією із найважливіших тем, на які варто звернути увагу усім країнам світу. Більше того, ООН видала резолюції і конвенції, які закликані «піклуватись» про жінку, не звертаючи уваги на те, що родина — це вроджена ідея людини; вони розглядають жінку як індивіда, який не має якості «соціальний». А ті конвенції, де родина згадується мимоходом, говорять про послаблення і руйнуванні інституту родини. Наприклад, у цих конвенціях закликають до контролю над народжуваністю і обмеженню повноважень батьків у вихованні і контролі дітей. Також були видані резолюції про насильство у родині, про визнання одностатевих шлюбів, про надання їм прав і соціальних гарантій.

Ці постанови, через які вони закликають до реформ, є руйнівними проектами, які призвели:

— до росту відношень поза шлюбом,

— до змішенню ролей, прав жінок і чоловіків,

— до змінення інтересів жінок і їх відхилення від їх початкової ролі: мати, хранителька родинного вогнища, вихователь поколінь, що потягло за собою ріст розлучень …

Подібним лихам немає рахунку; народи, індивіди і спільноти обпалюються вогнем конвенцій і резолюцій секуляризму.

Тому Умма повинна усвідомити боротьбу, яка ведеться проти неї з часів пророцтва. Негаразди, які відчуває Умма, походять від правителів мусульман, адже вони стоять на сторожі інтересів колоніалізму. Тому Умма повинна скеруватись у бік того рішення, яке покінчить з цими зрадниками. Цим рішенням є встановлення Другого Праведного Халіфату, який буде правити Ісламом. Саме Іслам виправить положення Умми, більше того, виправить положення усього людства. і тоді Умма піде шляхом величі і підкорення Одному лише Аллаху!

Сказав Всевишній:

مَن كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعًا ۚ إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ ۚ وَالَّذِينَ يَمْكُرُونَ السَّيِّئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ ۖ وَمَكْرُ أُولَٰئِكَ هُوَ يَبُورُ

«Якщо хто жадає могутності, то адже могутність цілком належить Аллаху. До нього сходить чудове слово, і він підносить праведне діяння. А тим, які замислюють злодіяння, уготовані тяжкі муки, і їх задуми виявляться безуспішними» (35:10).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Муна Бальхадж Аліййя
2 Джумада аль-уля1440 р.х.
08.01.2019 р.

Головне меню