«Демократовірус»

Статті
Друкарня

Ви у лабіринті...

Система дивиться на людство як на мишей, які намотують кола навколо обмазаного сиром лабіринту. Ви шукаєте порятунку, але топчетесь на одному і тому ж місці.

Це замкнене коло: купа обіцянок і очікувань, у центрі — обіцяна скарбниця, проте потім скарбниця зникає, і квест у лабіринті починається заново.

Демократична система розділяє людей на дві категорії: на тих, хто всередині, і на тих, хто ззовні лабіринту.

Система намагається ізолювати людей поза лабіринту від суспільства, щоб ті не розповіли правду тим, хто запертий всередині лабіринту. І щоб не похитнулась система, застосовується клеймо «терориста» на тих, хто не мовчить. Як тільки ті, хто знаходиться за межами лабіринту, говорять просто правду, їх ідеї тут же стають злочином, а самі вони — «злочинцями через свою ідею».

Подумайте! Вам це нічого не нагадало?!

Так, те, що трапилось з усіма пророками та їх сподвижниками, повторюється руками тих, хто натхнений ідеєю статус-кво. Вони не дають нічого говорити і думати. Вони намагаються перекричати вас за допомогою своїх ЗМІ. Вони хочуть, щоб ви завжди залишались у цьому лабіринті, тобто у системі, продовжуючи це замкнене коло.

Також Абу Ляхаб ходив по п’ятам свого племінника Мухаммада ﷺ і називав його ﷺ брехуном, коли той ﷺ почав закликати до Ісламу кожного услід за ниспосланням веління:

فَٱصۡدَعۡ بِمَا تُؤۡمَرُ

«Проголоси ж відкрито те, що тобі велено» (15:94).

Коли Пророк ﷺ йшов зі своїми сподвижниками до Кааби, то вони нерідко потрапляли під шквал каміння і ображання і наражались на побиття від жителів Мекки. Це траплялось тому, що їх слова розкривали істинне положення справ і ставили під загрозу вигідний для невеликої хунти порядок. Мусульманам доводилось голодувати, переживати тортури, вони ставали шахідами і навіть виганялись із своїх домів, проте Посланець Аллаха ﷺ не здійснював ніяких фізичних дій, продовжуючи свою ідейну боротьбу аж до встановлення Ісламської Держави у Медині. Він ﷺ з усіх сил намагався витягти людей із встановленого системою лабіринту і виступив проти взяття у полон розумів через пропаганду існуючого порядку. Те саме робили пророки Ібрахім, Нух, Муса (а.с.с.) і др.

Вигадка демократії (у моїй інтерпретації — «демократовіруса»), законотворчої хвороби безпорадного людського розуму і високомірства у відношенні Аллаха, уходить коріннями у далеке минуле. Цей вірус проявляє себе у мозку людини, проникає крізь вуха і очі. Коли мозок уражається цим вірусом, розум стає божеством. З цієї миті усе, до чого приходить обмежений розум, приймається за істину. Цей вірус ганяється за бажаннями і пристрастями, знищуючи людяність.

Жодне епідемічне захворювання чи вірус, який виробляється у лабораторіях, не отримували такого поширення, як «демократовірус». В останній світовій війні загинуло 65 мільйонів людей. Безбожний комуністичний режим — продукт людського розуму — позбавив життя більше 85 мільйонів людей. США і колоніальні держави вбили 3 мільйони мусульман в Іраку і Афганістані і продовжують свою кровопролитну бійню. Колоніальні безбожники нав’язують усьому світу вигадану людським розумом ідеологію капіталізму, а вітриною капіталізму служить демократія. «Демократовірус» запрошує людей у лабіринт, представляючи їм рожеве життя крізь ідеї свобод. Якщо вірус почав діяти, то лабіринт — тобто їх світопорядок — вам вже стає необхідним.

Сьогодні виниклий у Китаї коронавірус опинився на порядку денному. Нагадаємо, що вірус «ТОРС»1 також з’явився на території комуністичного Китаю у 2002 році.

Кількість смертей, викликаних цим інфекційним захворюванням по усьому світу складає усього 774 людини. Скрізь глобально обговорюються сьогодні віруси, але не демократовірус, який позбавив життя мільйонів людей.

У Китаю є позитивистська точка зору, атеїзм і ідеологія, що прийняла розум за божество. По мірі того, як вони прогресували у науці, вони почали хизуватись і говорити, що не існує могутніше них нікого. Сьогодні вони борються з невидимим неозброєному оку вірусом, який, можливо, самі ж і винайшли. Вони тримають більше мільярду людей у лабіринті. Вони також борються з так званим «тероризмом». Тобто кожен, хто говорить правду, стає ворогом, а також вони заповнюють концтабори мусульманами і нібито виправляють їх за допомогою застосування тортур. Вони возомнили себе богами подібно фараонам.

Система через десятки голлівудських фільмів про віруси уводить увагу від справжнього ворога людства — «демократовірусу». Поширюється думка про прихід таким шляхом кінця світу. Смута, зомби, закинуті міста, зброя у руках кожного, ідея «немає порядку, грядуть хаос і грабіж». Людей усипляють тим, що «поганий закон краще беззаконня». Тим не менш, існує також варіант жити у благополуччі при ісламській системі.

Метою цього є різноманітне кодування розумів, щоб люди захищали систему і продовжували залишатись у лабіринті.

«Демократовірус» — найбільш поширювана хвороба, яка захоплює розуми і закликає людей бути рабами інших рабів. Будь-якого, хто проголошує цей демократовірус хворобою, а також те, що треба з нею боротись, у той же час вважаються нездоровими. Злочинні режими заради свого захисту внесли усіх, хто говорить правду, у список «брехунів», «радикалів» чи «анархістів». Кожного разу, коли проповідується істина, активується червона тривога. Слова, які використовуються вами у соціальних мережах, у телефонній розмові проходять через даний фільтр. Кожного разу, коли ви говорите чи пишете кодове слово, імунна система режимів активується. Ця імунна система активована по усьому світу так, що навіть якщо мова йде про своє населення, система готова негайно братись за зброю і придушити тим самим це відродження. В одну мить усі міста починають палати у вогні, як це трапилось у Сирії.

Зверніть увагу на те, що коли люди у Сирії проголосили через гасла про своє бажання скинути режим, голови держав на Заході спробували придушити голос людей, говорячи: «Прислухайтесь до демократичних вимог народу». Так, спрацювала імунна система. Часто для захисту режимів відбуваються зміни голів держав або проголошується війна суспільству. У Сирії був обраний другий шлях, і більше мільйона мусульман було позбавлено життя. Усе це робилось заради збереження святості режимів, вони позбавили мільйони людей своїх домів і перетворили їх у біженців. Вони вдались до усього заради захисту своєї системи і навіть встановили лжехаліфат.

Фактично, найстрашніша напасть у світі виробила собі імунітет. Як і закони демократії, система захисту також є продуктом безсилого людського розуму. Коли прийде нусра (допомога) від Аллаха, демократія безпорадно послідує за своїм кінцем так само,як це було у Мецці чи у Римі, коли дзвонили римські дзвони, щоб повідомити про прибуття мусульманських армій.

Прибічники статус-кво завжди здаються сильними, а реформатори — меншістю і відносно слабкими. Проте режими не беруть до уваги те, що задумав Аллах, і те, який план Він збирається втілити у життя. Вони відчувають себе настільки сильними, що їх розуми охопив один із найбільш важливих симптомів «демократовірусу» — пихатість. Вони корчать із себе божеств, хизуються своїми арміями, споруджують собі пам’ятники.

Говориться, що корона вірус просочився із лабораторії в Ухані. Китайський уряд же, щоб виправдати себе, вказує на вживаємих у їжу тварин у якості джерела хвороби. Проте виникнення «демократовірусу» відоме сторіччями.

Уразивший світ і потягший за собою загибель мільйонів людей «демократовірус» — причина хаосу і зубожіння — уперше з’явився іще задовго до людства.

Аллах Субханаху ва Тааля сказав у Корані:

وَإِذۡ قُلۡنَا لِلۡمَلَٰٓئِكَةِ ٱسۡجُدُواْ لِأٓدَمَ فَسَجَدُوٓاْ إِلَّآ إِبۡلِيسَ أَبَىٰ وَٱسۡتَكۡبَرَ وَكَانَ مِنَ ٱلۡكَٰفِرِينَ

«Ось Ми сказали янголам: «Падіть ниць перед Адамом». Вони пали ниць, і лише Ібліс відмовився, загордився і став одним із невіруючих» (2:34).

Що вимусило Шайтана до бажання затьмити світло істини? Він загордився і обожествив свій розум.

قَالَ مَا مَنَعَكَ أَلَّا تَسۡجُدَ إِذۡ أَمَرۡتُكَۖ

«Аллах сказав: «Що завадило тобі пасти ниць, коли Я наказав тобі?» (7:12).

Аллах підкреслює причину поведінки Ібліса в Корані, звідси вчинок (відмова від падіння ниць) зробив його невіруючим.

Шайтана збило зі шляху не скоєння помилки, а опір та спроби виправдати свій гріх.

Ібліс так оправдовував себе:

قَالَ أَنَا۠ خَيۡرٞ مِّنۡهُ خَلَقۡتَنِي مِن نَّارٖ وَخَلَقۡتَهُۥ مِن طِينٖ

«Ібліс сказав: «Я краще його. Ти створив мене із вогню, а його — із глини» (7:12).

Шайтан, підкорившись своєму розуму і поставивши його на місце божества, виходить проти веління Аллаха. Так зароджується «демократовірус». Іншими словами, секуляризм і демократія, які засновані на ідеї «Бог — на небесах, ми ж пануємо на землі», нашіптується Шайтаном людям. Починається боротьба між істиною і брехнею, яка триватиме з дня створення світу аж до Кінця світу.

Про слова Шайтана на свій захист приводиться також в інших аятах:

وَإِذۡ قُلۡنَا لِلۡمَلَٰٓئِكَةِ ٱسۡجُدُواْ لِأٓدَمَ فَسَجَدُوٓاْ إِلَّآ إِبۡلِيسَ قَالَ ءَأَسۡجُدُ لِمَنۡ خَلَقۡتَ طِينٗا ٦١ قَالَ أَرَءَيۡتَكَ هَٰذَا ٱلَّذِي كَرَّمۡتَ عَلَيَّ لَئِنۡ أَخَّرۡتَنِ إِلَىٰ يَوۡمِ ٱلۡقِيَٰمَةِ لَأَحۡتَنِكَنَّ ذُرِّيَّتَهُۥٓ إِلَّا قَلِيلٗا

«Ось Ми сказали янголам: «Падіть ниць перед Адамом!». Вони пали ниць, і лише Ібліс сказав: «Невже я паду ниць перед тем, кого Ти створив із глини». Ібліс сказав: «Подивись на того, кому Ти віддав перевагу переді мною. Якщо ти даси мені відстрочку до Останнього дня, то я покорю його потомство, за винятком небагатьох» (17:61,62).

Ібліс вийшов із веління свого Творця і почав поклонятись своєму нафсу. Всевишній Аллах говорить:

أَفَرَءَيۡتَ مَنِ ٱتَّخَذَ إِلَٰهَهُۥ هَوَىٰهُ

«Чи бачив ти того, хто обожествив свою хіть?» (45:23).

Також у 36–39 аятах сури «Аль-Хіджр» говориться про те, як Шайтан просив відстрочки для себе у Аллаха. Насправді, у Шайтана немає ніякої проблеми з вірою в Аллаха, в Ахірат, у визнанні Аллаха Творцем. Звертаючись до Всевишнього Аллаха, він говорить: «Мій Господь». Також він чудово знає, що давно б його не стало, якщо б Аллах не надав йому відстрочку.

Тобто вірити в Аллаха і при цьому захищати секуляризм і демократію — означає іти по тому ж самому шляху. Інші ж взагалі насмілились повністю заперечувати Аллаха.

Це вірус, який захоплює людський розум. Як і обіцяв Шайтан, він сів біля прямого шляху, щоб збивати, кого вдасться і заводити у заболочені коридори лабіринту.

Тепер посидьте і подумайте!

Ви теж заразились «демократовірусом»? Ви — інфікований? Ви всередині чи поза лабіринту?

 


Із журналу «Köklü Değişim»
Фатіх Догду
11.02.2020

Головне меню